ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Κάποιοι από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ξεκίνησαν διακοπές με υπηρεσιακά οχήματα!

Περιφερειακή Σύνθεση: Κάποιοι από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ξεκίνησαν διακοπές με υπηρεσιακά οχήματα!
Η παράταξη "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Σταθμευμένο σε parking καλοκαιρινού beach bar της περιοχής "Αμμόλοφοι" της Καβάλας, εντοπίστηκε υπηρεσιακό όχημα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (με αρ. κυκλοφορίας ΚΗΥ 9449) την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.

Προφανώς κάποιος ή κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το εν λόγω συμβάν και κυρίως να εξηγήσουν για ποιο λόγο βρέθηκε το όχημα εκεί και μάλιστα ημέρα Κυριακή.

Στην 15η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ, η Περιφερειακή Σύνθεση είχε ψηφίσει θετικά σε θέμα σχετικά με την μετακίνηση υπηρεσιακών οχημάτων εκτός Π.Ε. Δράμας ακόμη και εκτός εργάσιμων ημερών και ωρών, αλλά με την αυστηρή προϋπόθεση ότι αυτές οι μετακινήσεις θα γίνονται για υπηρεσιακούς λόγους και όχι για τη μετακίνηση Αντιπεριφερειαρχών ή αιρετών.

Επομένως πρέπει να δοθεί μία πειστική και τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα: Ποια υπηρεσιακή ανάγκη προέκυψε ημέρα Κυριακή εκτός Π.Ε. Δράμας και συγκεκριμένα στο beach bar "Πεπόνι";


Η παραθαλάσσια αναψυχή, προφανώς δεν αποτελεί υπηρεσιακή ανάγκη και ο εμπαιγμός των πολιτών περιποιεί ντροπή για κάθε αρμόδιο.

Η Περιφερειακή Σύνθεση θα ζητήσει απαντήσεις στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ προκειμένου να μάθουν όλοι και όλες πώς η Διοίκηση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης διαχειρίζεται τα χρήματά τους, αλλά και πόσο συνεπής είναι στην τήρηση των νόμων και των υποχρεώσεων της.

Όποιος θέλει να κάνει διακοπές καλά να κάνει και καλά να περάσει, αλλά δεν θα τις κάνει εις βάρος των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Η Περιφερειακή Σύνθεση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει πάρτι με τα λεφτά των πολιτών ούτε και βόλτες άνευ λόγου με υπηρεσιακά αυτοκίνητα!».

Φωτογραφίες: ergasia-press.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video