ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη στο εργοστάσιο της Πρίσμα Ηλεκτρονικά

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη στο εργοστάσιο της Πρίσμα Ηλεκτρονικά
O Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, επισκέφθηκε τη βιομηχανική μονάδα της Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ στη ΒΙ.ΠΕ. Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Πλακιωτάκης, ξεναγήθηκε στους χώρους της βιομηχανικής μονάδας της Πρίσμα Ηλεκτρονικά, όπου του παρουσιάσθηκαν οι δυνατότητες παραγωγής ηλεκτρονικών σε έργα Ναυτιλίας, Διαστήματος, CERN και Αμυντικού εξοπλισμού, με τεχνολογίες αιχμής για την υλοποίηση πολύπλοκων κατασκευών.


Με έμφαση στον κλάδο της Ναυτιλίας παρουσιάστηκε στον Υπουργό το καινοτόμο σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης πλοίων LAROS, σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα LAROS είναι ένα πολυδύναμο εργαλείο που παρέχει διάγνωση, πρόγνωση και έγκαιρη προειδοποίηση συλλέγοντας και μεταδίδοντας δεδομένα στο κέντρο ελέγχου σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο αφενός αυξάνονται οι επιδόσεις του εκάστοτε πλοίου, αφετέρου δε βελτιώνεται σημαντικά η ασφάλεια και η απόδοση λειτουργίας του. Σήμερα το LAROS μετράει πάνω από 550 εγκαταστάσεις σε πλοία της ποντοπόρου Ναυτιλίας και έχει βραβευτεί από τους Lloyd’s.


Έντονο το ενδιαφέρον του κ. Υπουργού για τη δυναμική της Πρίσμα Ηλεκτρονικά, που ξεπέρασε τα εθνικά σύνορα και προβάλει τη Χώρα διεθνώς, με τη θερμή παρότρυνσή του να συνεχίσουμε με ακόμη ποιο υψηλούς στόχους.

Παράλληλα ανέφερε τον θαυμασμό του στις ελληνικές επιχειρήσεις και δη στον ακριτικό Έβρο που παρέχουν υπεραξία στη χώρα παράγοντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Έκλεισε την τοποθέτηση του σημειώνοντας ότι  ο κλάδος της Ναυτιλίας είναι στην περίοδο υιοθέτησης της Τεχνολογίας και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το προσωπικό της Πρίσμα Ηλεκτρονικά για την αποτελεσματική συμβολή τους στην προστιθέμενη αξία που παράγει η χώρα.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video