ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων

Αλεξανδρούπολη: Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων
Το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών - Βιομηχανιών Έβρου και την ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού διοργανώνουν ένα Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Αυγούστου 2022 στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης (έναντι Μεραρχίας) από τις 20:00 έως τις 01:00.

Η συμμετοχή στη δράση θα είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων, εφόσον δύνανται να εκδίδουν νόμιμα παραστατικά.

Στο πλαίσιο της δράσης θα προσφερθούν στους επισκέπτες εδέσματα φτιαγμένα με τοπικά προϊόντα και βασισμένα σε τοπικές συνταγές, φτιαγμένα από τους μάγειρες της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων να επικοινωνούν έως την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 15:00 με το Επιμελητήριο Έβρου, στο οποίο πέρα από τη συμμετοχή τους μπορούν να εκφράζουν και την ενδεχόμενη πρόθεσή τους να προσφέρουν προϊόντα για την παρασκευή των εδεσμάτων (σ.σ. η προσφορά των τοπικών προϊόντων θα επισημανθεί σε ιδιαίτερη ανακοίνωση).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2551035848, εσωτ. 5.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video