ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τα ζώα

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τα ζώα
Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ) και η ΑΜΚΕ North Tree Productions στα πλαίσια προώθησης του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαμοθράκης, διοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τα Ζώα, με τίτλο: «Αγαπάμε τα Ζώα!».

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022, ώρα 8:30 μ.μ. στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη.

Η πολυεπίπεδη πολιτιστική δράση περιλαμβάνει προβολή ταινιών μικρού μήκους με θέμα τα ζώα (συμμετεχόντων στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου - UFFS / Universal Film Festival Samothraki, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαμοθράκη 25-28/8/2022), προβολή φιλοζωικών σποτ από όλη την Ελλάδα, ανάγνωση ποιημάτων σχετικών με τα ζώα από τη Σμαρώ Κυριακοπούλου και την Πασχαλίνα Μαστοροπούλου, τραγούδι από τη Μαρία Γκιλάκη, έκθεση έργων ζωγραφικής μελών του εικαστικού συλλόγου σχετικών με τα ζώα και κεράσματα για τους παρευρισκομένους!

Η πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιείται με τη δυναμική υποστήριξη των: Φιλοζωικό Σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ και Πολιτιστικός Εικαστικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης / Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video