ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καμία παραλία δεν άφησαν ελεύθερη για τους δημότες της Αλεξανδρούπολης

Καμία παραλία δεν άφησαν ελεύθερη για τους δημότες της Αλεξανδρούπολης
«Καμία παραλία δεν άφησαν ελεύθερη για τους δημότες της Αλεξανδρούπολης και το έργο διαχρονικά συνεχίζεται», τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης, καλώντας τον λαό να υπερασπιστεί το αυτονόητο δικαίωμά του για ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες δωρεάν, γιατί είναι περιουσία του!

Στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει:

«Καλά τα κατάφεραν» στην Αλεξανδρούπολη τα τελευταία χρόνια η Κτηματική Εταιρεία, ο ΟΛΑ ΑΕ με τη συνένοχη στάση της Δημοτικής Αρχής!!! Χρόνο με το χρόνο μισθώνουν σε ιδιώτες τις καλές παραλίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης γιατί έτσι αποκτούν έσοδα και έρχεται η τουριστική ανάπτυξη επιτέλους!!!

Μάλιστα πριν λίγες μέρες η παραλία του ΕΓΝΑΤΊΑ μισθώθηκε στο παρακείμενο ξενοδοχείο που άπλωσε επιπλέον 150 ξαπλώστρες αφήνοντας στους δημότες λίγα μέτρα ελεύθερα. Η παραλία αυτή αποτελεί για εκατοντάδες ή και χιλιάδες λουόμενους τη μοναδική διέξοδο μέσα στην πόλη με εύκολη πρόσβαση και χωρίς αντίτιμο».

Αυτά γράφαμε τον Ιούνιο του 2018 σε σχετική ανακοίνωσή μας για τις «ελεύθερες» παραλίες του Δήμου. Σήμερα 4 χρόνια μετά και με άλλη δημοτική αρχή συνεχίζει η ίδια κατάσταση. Πέρσι γέμισε ομπρέλες και ξαπλώστρες η τελευταία ελεύθερη παραλία δίπλα στο δημοτικό κάμπινγκ. Αυτές τις μέρες στην παραλία Εγνατία παρακείμενη επιχείρηση (μετά και την πρόσφατη ανανέωση της σύμβασης ως πληττόμενη από Covid επιχείρηση) επεκτείνει κι άλλο στις ομπρέλες φτάνοντας πιο κοντά στη σκάλα πρόσβασης αφήνοντας κάθε χρόνο όλο και λιγότερο ελεύθερο χώρο για τους λουόμενους, μαζί με το διάστημα μπροστά στο κύμα που υποχρεώνει η νομοθεσία. Τι επιδιώκουν; Να διώξουν εντελώς τον κόσμο, να αποκλείσουν εντελώς το λαό από την παραλία.

Καλούμε τους δημότες να υπερασπιστούν τις παραλίες γιατί σε λίγο δεν θα μας αφήσουν χώρο να ανασάνουμε!!! Καλούμε τη δημοτική αρχή, τις παρατάξεις, κάθε δημοτικό σύμβουλο, εκείνους που φημολογείται ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι να πάρουν θέση για τις ελεύθερες παραλίες. Είναι σοβαρό το θέμα και κάποτε πρέπει να παίρνουν θέση για τα λαϊκά προβλήματα εκτός από το να ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον λαό να υπερασπιστεί το αυτονόητο δικαίωμά του για ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες ΔΩΡΕΑΝ, γιατί είναι περιουσία του!

• Γιατί δικαίωμα στην αναψυχή και τον τουρισμό έχει και ο λαός που δεινοπαθεί από ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΊΑ, από την αντιλαϊκή πολιτική και όχι μόνο τα εκατομμύρια των τουριστών που μας διαφημίζουν ότι θα έρθουν φέτος στην Ελλάδα.

• Γιατί πρέπει να είναι αποκλειστική υποχρέωση του κράτους και όχι πεδίο κερδοφορίας ιδιωτικών επιχειρήσεων οι καθαρές και ασφαλείς παραλίες.

• Γιατί το δικαίωμα του λαού να απολαμβάνει τη θάλασσα δεν πρέπει να μπαίνει στη ζυγαριά της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης των υπηρεσιών, προκειμένου να έρθουν περισσότερα χρήματα στους Δήμους, κάτι για το οποίο και η παρούσα Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν έχει αντίρρηση, αλλά το επιδιώκει κιόλας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video