ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δρομέας Kids Camp: Πέτυχε τις προηγούμενες χρονιές... συνεχίζει και φέτος!

Δρομέας Kids Camp: Πέτυχε τις προηγούμενες χρονιές... συνεχίζει και φέτος!
Μια φρέσκια πρόταση με αθλητικές και παιδαγωγικές δράσεις, προσφέρει ο αθλητικός σύλλογος Δρομέας Θράκης, που θα κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι σε παιδιά 5-13 ετών.

Το 3ο ΔΡΟΜΕΑΣ KIDS CAMP ξεκινά την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και θα διαρκέσει για όλο το καλοκαίρι.

Το ΔΡΟΜΕΑΣ KIDS CAMP 2022 απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό παιδιών, τηρώντας σειρά προτεραιότητας εγγραφής.

Αποτελείται από εβδομαδιαίες περιόδους, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, αλλά δίνεται και η δυνατότητα σε μεμονωμένες ημερήσιες συμμετοχές.

Η ημερήσια συμμετοχή ορίζεται στα 10 ευρώ, ενώ η εβδομαδιαία στα 40 ευρώ (αδερφάκια έχουν έκπτωση, όπως εκπτώσεις υπάρχουν και στην μηνιαία συμμετοχή).

Εβδομαδιαίες περίοδοι: 20/6, 27/6, 4/7, 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8.

Οι αθλητικές και παιδαγωγικές δράσεις διαρκούν από τις 9:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., ενώ ως χρόνος άφιξης ορίζεται η 8:00 - 9:00 π.μ. και ως χρόνος αποχώρησης η 2:00 - 3:00 μ.μ. (ιδιαίτερες αφίξεις - αποχωρήσεις με συνεννόηση).

Χώρος συνάντησης του camp είναι το στάδιο "Φώτης Κοσμάς", ενώ θα χρησιμοποιηθούν το κλειστό προπονητήριο εντός σταδίου, το ανοιχτό γήπεδο με άμμο, έναντι του σταδίου (δίπλα στο κοινωνικό ιατρείο), πάντα υπό σκιά, το Πάρκο Προσκόπων, η παραλία κάτω από ξενοδοχείο Εγνατία και ο ευρύτερος χώρος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στον Μαίστρο.

Εγγραφές στην ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ.
Επίσης διά ζώσης εγγραφές, καθημερινά 5:00 - 8:00 μ.μ. στο γραφείο του Δρομέα Θράκης, στο στάδιο "Φώτης Κοσμάς".
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video