ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη
Τη Δευτέρα 20 Ιούνη 2022 κλιμάκιο της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Διονύση Κλάδη, Γραμματέα της Ε.Π. ΑΜ-Θ και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και του Συμβουλίου Περιοχής  ΑΜ-Θ της ΚΝΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη μέλος του Γ.Π. και Γραμματέα του Τ.Σ. Έβρου της ΚΝΕ, επισκέφτηκε το Πολυδύναμο Κέντρο Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ με έδρα την Αλεξανδρούπολη και συνομίλησε με τον Υπεύθυνο του Θεραπευτικού Προγράμματος, Αντώνη Ραφτόπουλο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών που είναι στις 26 Ιουνίου.

Από την συζήτηση αναδείχτηκε η πλούσια δραστηριότητα του ΚΕΘΕΑ σε όλη την περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης με την καθοριστική συμβολή των εργαζομένων και του επιστημονικού δυναμικού παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα. Το μισό προσωπικό έχει προσληφθεί και απασχολείται με ολιγόμηνες συμβάσεις (ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ κλπ.) χωρίς πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Αναδείχτηκαν επίσης οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για δράσεις πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης μιας και η περίοδος της πανδημίας όξυνε το πρόβλημα των εξαρτήσεων.

Το κλιμάκιο του Κόμματος ανέδειξε τη θέση του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις, τις κοινωνικές αιτίες που δημιουργούν και εντείνουν το πρόβλημα. Αντάλλαξε σκέψεις για το πως μπορούν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος που δραστηριοποιούνται σε διάφορους φορείς σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ να εντείνουν την παρέμβαση σε αυτό το μέτωπο ώστε να πολλαπλασιαστούν οι δράσεις, οι εκδηλώσεις, η συζήτηση και η ευαισθητοποίηση για αυτό το πρόβλημα που αγγίζει χιλιάδες οικογένειες στην περιοχή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο αυτή τη περίοδο με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών.

Ακόμη, εξέφρασε την πάγια στήριξή του στους εργαζόμενους στο ΚΕΘΕΑ και στα αιτήματά τους για κάλυψη όλων των κενών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, για την αύξηση της απαραίτητης κρατικής χρηματοδότησης για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που μεγαλώνουν καθημερινά.

Τέλος, το κλιμάκιο αναφέρθηκε στη στήριξή του στο αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ με τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων των εργαζομένων, των χρηστών και των οικογενειών τους, καθώς και στην ανάγκη ενίσχυσης της θεραπευτικής λειτουργίας και των «στεγνών προγραμμάτων» του κόντρα στη στρατηγική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που επιτάσσουν τη λογική της «μείωσης της βλάβης» ως δήθεν αντιμετώπιση της τοξικοεξάρτησης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video