ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

22-26 Ιουνίου το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Αλεξανδρούπολης "AXD Film Festival"

22-26 Ιουνίου το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Αλεξανδρούπολης "AXD Film Festival"
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Αλεξανδρούπολης επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου 2022 στον θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβο», για να χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Το φεστιβάλ αποτελεί πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ «Μέθεξις» με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Προβολές ταινιών απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη, θα φιλοξενηθούν στην μεγάλη οθόνη, ενώ νέες δραστηριότητες έχουν προστεθεί στο φετινό πρόγραμμα για να ανανεώσουν την σχέση των θεατών με τον κινηματογράφο.

Το φεστιβάλ ξεκινά με μια μουσική γιορτή στις 22 Ιουνίου με τις ανεβαστικές νότες του Αλέξανδρου Κεβόπουλου μαζί με το συγκρότημα Αφρόκρεμα. Το πλούσιο πρόγραμμα προβολών θα συμπληρώσουν φέτος και άλλες εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, έτσι ώστε να μπορέσουν να γνωρίσουν καλύτερα τον συναρπαστικό κόσμο του κινηματογράφου.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να φέρει πιο κοντά το κοινό με τις ταινίες και να διευρύνει τις μεθόδους προσέγγισης αυτών.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου η Βασιλική Παντελίδου θα ξεναγήσει τους θεατές στην συμβολή του φεστιβάλ στην αναζωογόνηση μιας πόλης.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου θα διενεργηθεί ανοιχτή ομάδα Κινηματογραφοθεραπείας με συμμετέχοντες όλο το κοινό υπό την καθοδήγηση της Λίλιαν Τσιαβού και της Στέλλας Αργυρούδη.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου οι προβολές θα ολοκληρωθούν και θα γίνει η τελετή βράβευσης.

Το φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 26 Ιουνίου με τη δράση «Σινεπαρμένοι» που απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και θα λάβει χώρα στον κινηματογράφο «Ηλύσια».

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

3ο AXD Film Festival
22-26 Ιουνίου 2022
Χώρος διεξαγωγής: Θερινός Κινηματογράφος Φλοίσβος
Ώρα έναρξης καθημερινά στις 21:00

Τετάρτη 22/06: Συναυλία του Αλέξανδρου Κεβόπουλου και του συγκροτήματος Αφρόκρεμα.

Πέμπτη 23/06: Α΄ προβολές διεθνούς διαγωνιστικού.
"Φεστιβαλ - Πολιτισμός και επιτέλεση / Πορεία προς την εξωστρέφεια" με την Βασιλική Παντελίδου.

Παρασκευή 24/04: Β΄ προβολές διεθνούς διαγωνιστικού.
Κινηματογραφοθεραπεία στην πράξη με την Λίλιαν Τσιαβού και την Στέλλα Αργυρούδη.

Σάββατο 25/06: Γ΄ προβολές διεθνούς διαγωνιστικού.
Τελετή βράβευσης
Δ΄ προβολές διεθνούς διαγωνιστικού.

Κυριακή 26/06 στις 12:00 στον Κινηματογράφο Ηλύσια (Μαζαράκη 21): «Σινεπαρμένοι», Δράση για μαθητές Δημοτικού με προβολές παιδικών ταινιών και σεμινάριο για το πως να φτιάχνεται μια ταινία.

Είσοδος ελεύθερη στις παράλληλες δράσεις.
Είσοδος προβολών: 3 €.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video