ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Χωρίς ντροπή «κομπάζουν» για τη γέφυρα του Κομψάτου

Περιφερειακή Σύνθεση: Χωρίς ντροπή «κομπάζουν» για τη γέφυρα του Κομψάτου
Με αδιανόητο θράσος, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος εξέδωσε δελτίο Τύπου για να ενημερώσει τους πολίτες της Ροδόπης και της Αν. Μακεδονίας και Θράκης ότι υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη των εργασιών κατασκευής νέας γέφυρας σε αντικατάσταση της «πεσμένης» στον ποταμό Κομψάτο.

Χρειάζεται να έχει κάποιος πολύ μεγάλο θράσος για να κάνει αυτή την ανακοίνωση που ήρθε με καθυστέρηση… ΠΕΝΤΕ ετών. Η πρότερη γέφυρα είχε καταρρεύσει τον Σεπτέμβριο του 2017 και έκτοτε τόσο οι κάτοικοι της Ροδόπης, όσο και πολλοί κάτοικοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ υφίστανται μία αδιανόητη ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους. Η συγκεκριμένη γέφυρα, που ενώνει τον Ίασμο με τον Πολύανθο Ροδόπης εξυπηρετούσε μεγάλο μέρος της κίνησης στην περιοχή, και η κατάρρευσή της είχε εξαναγκάσει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν παρακάμψεις (και άρα να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις) ή την παλαιά παρακείμενη γέφυρα, αλλά υπό περιορισμούς.

Επιπλέον, και πάλι με ευθύνη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και συνολικά της διοίκησης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα ακριβή αίτια που είχαν οδηγήσει στην κατάρρευση της προϋπάρχουσας γέφυρας.

Προφανώς η κατασκευή νέας γέφυρας στο σημείο είναι ζήτημα κρίσιμης σημασίας. Όμως, όταν η έναρξη των εργασιών προσδιορίζεται πέντε χρόνια μετά την κατάρρευση της προηγούμενης, η ανακοίνωση δεν θα έπρεπε να είναι πανηγυρική. Θα έπρεπε να περιέχει τουλάχιστον μία συγγνώμη για την τεράστια καθυστέρηση και όχι χαμόγελα και selfie.

Αλλά, από την άλλη, η αδιαφορία, η αδράνεια και η κωλυσιεργία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της διοίκησης του Περιφερειάρχη, επομένως δεν περιμένουμε να κατανοήσει όσα υπέστησαν οι Ροδοπίτες εδώ και πέντε χρόνια, που είχε «τα χέρια στην τσέπη».

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τηρηθεί με ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης και οι πολίτες της ΑΜΘ να αποκτήσουν πρόσβαση σε μία σύγχρονη και ασφαλή γέφυρα, παρά το γεγονός ότι η Διοίκηση αδιαφόρησε προκλητικά για αυτή την ανάγκη εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια!

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video