ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωταθλήτρια Ελλάδας - Κύπρου η ομάδα βόλεϊ του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης

Πρωταθλήτρια Ελλάδας - Κύπρου η ομάδα βόλεϊ του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης
Η ομάδα βόλεϊ του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Πετοσφαίρισης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας - Κύπρου 2021-2022.


Στην τελική φάση (final-4) των Πανελλήνιων σχολικών αγώνων βόλεϊ που διεχήχθη στην Πρέβεζα, οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης επικράτησαν στον ημιτελικό με 3-1 σετ της πανίσχυρης ομάδας του Λυκείου της Σχολής Μωραΐτη και στον τελικό νίκησαν με 3-1 σετ το 1ο Λύκειο Πάφου Κύπρου και κατέκτησαν την πρώτη θέση.


Και τώρα... Βραζιλία!

Οι μαθητές - αθλητές του Χρήστου Γκαρνέτα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων που φέτος διεξάγεται στην Βραζιλία.


Η ομάδα των πρωταθλητών:

3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης (Χρήστος Γκαρνέτας): Κοντοστάθης, Κουντουράκης, Κεσκίνης, Δαλδαβερένης, Παπάζογλου, Σουσουρίδης, Μιχαηλίδης, Μπαμπλής, Καραμανίδης, Κωτούλας, Βαφειάδης, Μήλιας, Σταματόγλου.


Συγχαρητήριο μήνυμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, συγχαίρουν τους αθλητές - μαθητές και τους προπονητές - καθηγητές του 3ου Γ.Ε.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, για την νίκη τους στον Τελικό στο Final Four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας - Κύπρου της περιόδου 2021-2022 και στέφθηκαν Πρωταθλητές. Ώς μέλη του Εθνικού είμαστε ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι γιατί τα παιδιά αυτά είναι αθλητές του συλλόγου μας και καταδεικνύουν την ποιότητα της δουλειάς στο τμήμα του volley του Εθνικού ειδικότερα στις υποδομές του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. συμπλέει και στηρίζει απόλυτα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν το τμήμα του volley του Εθνικού, την άοκνη Όλγα Γκούβερ και τον καταξιωμένο στον χώρο του volley Γιώργο Ανδραβίζο στην προσπάθεια τους να αναδείξουν την νέα δικιά μας γενιά και να αποδείξουν ότι το volley του Εθνικού έχει παρελθόν, παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η προσήλωση τους στην παραγωγική διαδικασία είναι η υγιής εξέλιξη, που επιδιώκεται για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Οί αθλητές αυτοί που ανδρώθηκαν στις ακαδημίες του Εθνικού αναδεικνύουν το σχολείο τους, τον Εθνικό που τους ανέδειξε και την πόλη τους που τους αγκάλιασε!

Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες στην αθλητική τους και μαθητική τους πορεία!!

ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Συγχαρητήριο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης - Αν. Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ - ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, συγχαίρουν τους αθλητές - μαθητές και τους προπονητές - καθηγητές του 3ου Γ.Ε.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, για την περιφανή νίκη τους στον Τελικό και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Final Four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας - Κύπρου της περιόδου 2021-2022.

Πάντα επιτυχίες!

Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video