ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αγροτικός Σύλλογος Ν. Βύσσας: Κάτω τα χέρια από τα Περιφερειακά Ιατρεία - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή

Αγροτικός Σύλλογος Ν. Βύσσας: Κάτω τα χέρια από τα Περιφερειακά Ιατρεία - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Νέας Βύσσας, θεωρεί ανάλγητη και επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων της υπαίθρου την απόφαση της κυβέρνησης, να αναστείλει τη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων μέχρι το τέλος του χρόνου, σε μια περίοδο όπου οι ανάγκες της περιοχής σε υγειονομική περίθαλψη έχουν αυξηθεί λόγω της πανδημίας.

Συνέπεια αυτής της εξέλιξης είναι η απίστευτη ταλαιπωρία ασθενών κυρίως υπερήλικων και ΑΜΕΑ που χρειάζεται να μετακινούνται και να χρυσοπληρώνουν για την υγεία τους.

Για άλλη μια φορά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας η πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων, που συνεχώς απαξιώνει το Δημόσιο σύστημα Υγείας, μειώνει τα κονδύλια, αρνείται τις προσλήψεις, κλείνει νοσοκομεία, συγχωνεύει κλινικές, κλείνει τα Περιφερειακά ιατρεία… και όλα αυτά για να παραδώσει το χρυσοφόρο κύκλωμα της Υγείας στους ιδιωτικούς ομίλους.

Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση δεν μας παίρνει άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε. Με το σύνθημα: «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ».

Και επειδή με την υγεία δεν πρέπει να παίζουμε…

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους φορείς της Νέας Βύσσας και όλους τους συγχωριανούς μας, άνδρες και γυναίκες, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 14 Νοέμβρη και ώρα 11:00 π.μ. μπροστά στο Ιατρείο (με όλα τα υγειονομικά μέτρα, μάσκες, αποστάσεις κλπ).

Για να στείλουμε παντού το μήνυμα «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ».

Η κυβέρνηση να πάρει τώρα πίσω την απόφασή της και να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, στελεχωμένα με το απαραίτητο προσωπικό και κατάλληλα εξοπλισμένα, τα περιφερειακά Ιατρεία.

Η Υγεία είναι αγαθό, όχι εμπόρευμα.

Διεκδικούμε:
  • Δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.
  • Να στελεχωθούν όλες οι δημόσιες δομές, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία, ΕΚΑΒ με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό προσωπικό και εξοπλισμό με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Αγροτικός Σύλλογος Νέας Βύσσας

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video