ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης και ως ενός πολύτιμου μέσου βιώσιμης κινητικότητας, διοργανώνει μια σειρά δράσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου).

Σε συνεργασία με τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο Alexandroupolis Bike Team οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι ακόλουθες:

• Πέμπτη 3 Ιουνίου, ώρα 8:00 μ.μ. Ποδηλατοβόλτα με σημείο εκκίνησης το selfie point AXD στην παραλιακή οδό. Πριν την έναρξη της ποδηλατοβόλτας θα προηγηθεί η βράβευση της Αλεξανδρούπολης ως Bike Friendly City. Στο τέλος της ποδηλατοβόλτας θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες ένα kit επισκευής ποδηλάτου.

• Πέμπτη 3 Ιουνίου, ώρα 9:00 μ.μ. Αθλούμαστε με στατικά ποδήλατα γυμναστικής στην παραλιακή οδό (πάρκο Αργώ).

• Παρασκευή 4 Ιουνίου, ώρα 7:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ. Fix my bike. Παρουσίαση σταθμού επισκευής ποδηλάτου στο πάρκινγκ της στροφής Εγνατία με ανοιχτή πρόσβαση στους πολίτες. Για τη διευκόλυνση των ποδηλατών τρεις σταθμοί τοποθετήθηκαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης (πάρκινγκ Εγνατία, 14ης Μαΐου - Γυμνάσια και Δημοτικό Κολυμβητήριο), ένας στις Φέρες και ένας στην Δ.Ε. Τραϊανούπολης (Άνθεια).

• Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 10:00 - 12:00 το πρωί. Μαθαίνω να οδηγώ στην πόλη με ποδήλατο. Εκπαιδευτική δράση για μικρά παιδιά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αλεξανδρούπολης.

Επιπλέον

• 3 Ιουνίου: Έναρξη της ποδηλατικής πρόκλησης Alexandroupolis Bike Challenge. Πρόκειται για μια δράση στην οποία οι συμμετέχοντες καλούνται να καταγράψουν μέσω της εφαρμογής Strava τα ποδηλατικά τους χιλιόμετρα από 3/6/2021 έως 3/9/2021 χρησιμοποιώντας το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους με έπαθλο δώρα (παγωτά, ροφήματα, εισιτήρια θερινού κινηματογράφου). Η δράση πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στόχος της δράσης είναι πρωτίστως η εξοικείωση με την ποδηλασία και η προαγωγή του ποδηλάτου ως μέσου ασφαλούς και φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video