ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επισκέψεις και ευχές του Δημήτρη Πέτροβιτς σε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης

Επισκέψεις και ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου σε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης
Εν όψει των εορτών της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς αντάλλαξε ευχές και προσέφερε παραδοσιακά γλυκά των ημερών επισκεπτόμενος τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη και το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Πέτροβιτς ευχήθηκε στον Διοικητή Π.Υ. Έβρου Κωνσταντίνο Κούκουρα, στο πρόσωπο του οποίου συνεχάρη όλα τα στελέχη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Έβρου για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και κατάσβεση των 534 πυρκαγιών που σημειώθηκαν στο νομό το 2020, οι οποίες κατέκαψαν 19.554 στρέμματα μικτής έκτασης.


Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου μετέβη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης όπου συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ευστράτιο Ψύρρα, ευχαριστώντας τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν εδώ, για τη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, την αδιάκοπη επιτήρηση των θαλασσών στη ζώνη ευθύνης, καθώς και τη συνδρομή τους σε έκτακτα περιστατικά.


Ο κ Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά: «Το 2020, πέρα από την υγειονομική κρίση, ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Έβρο, τόσο περιβαλλοντικά ένεκα των εκατοντάδων πυρκαγιών που αντιμετωπίσαμε, όσο και εξαιτίας του μεταναστευτικού. Είμαστε ευγνώμονες για τις υπηρεσίες των στελεχών του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι πολύ συχνά υπερβάλλουν εαυτόν για το κοινό καλό. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη και το 2021 να είναι ένα ήρεμο, δημιουργικό έτος. Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video