ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Κέντρο Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου παραχωρήθηκε για χρήση στο δήμο Νέστου

Το Κέντρο Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου παραχωρήθηκε για χρήση στο δήμο Νέστου

Με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωκράτης Φάμελλος, παραχωρείται δωρεάν κατά χρήση στο δήμο Νέστου για 10 χρόνια το Κέντρο Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου (μαζί με το αναψυκτήριο). Η παραχώρηση του Κέντρου Υποδοχής, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Καρυά, δύναται να παραταθεί, με την προϋπόθεση ότι ο δήμος θα καταθέσει σχετικό αίτημα και το Δασαρχείο Καβάλας συνηγορήσει υπέρ αυτού.

Η παραχώρηση γίνεται με τους εξής όρους:

1) Την υλοποίηση του σκοπού της παραχώρησης εντός εξαμήνου από την έκδοση της παρούσης.

2) Ο δήμος Νέστου δεν επιτρέπεται να προβεί σε εκτέλεση άλλων έργων ή εργασιών εντός του χώρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δασαρχείου Καβάλας.

3) Ο δήμος Νέστου θα αναλάβει την ευθύνη για την εφαρμογή του Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου υποδοχής επισκεπτών Δυτικού Δασοκτήματος Νέστου που έχει εγκριθεί με την αριθ. 2679/30-7-2003 απόφαση του Γ.Γ. Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης(ΦΕΚ 1216/Β/27-8-2003).

4) Ο δήμος Νέστου πρέπει να προχωρήσει στην τοποθέτηση ενημερωτικής πινακίδας με αναρτημένο τον ανωτέρω Κανονισμό Λειτουργίας, καθώς και να επιβλέπει ανελλιπώς την καλή κατάσταση των πινακίδων ενημέρωσης και κατεύθυνσης και να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

5) Ο δήμος Νέστου πρέπει να τοποθετήσει ειδική πινακίδα(με υπόδειξη του Δασαρχείου Καβάλας), όπου θα αναγράφεται ότι οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου παραχωρούνται δωρεάν κατά χρήση στο Δήμο Νέστου, από τη Γενική Δ/νση Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

6) Ο δήμος Νέστου, θα αναλάβει με αποκλειστική ευθύνη, μέριμνα και δαπάνη του, την λήψη όλων των απαραίτητων αδειών(όπου απαιτούνται) από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και την τήρηση των προβλεπόμενων πολεοδομικών διατάξεων για την υλοποίηση του σκοπού της παραχώρησης, καθώς και την δαπάνη των εργασιών που απαιτούνται προς τούτο.

7) Οι δαπάνες συντήρησης, βελτίωσης και επισκευής καθώς και όποιες νέες εγκαταστάσεις κατασκευαστούν από τον δήμο Νέστου, παραμένουν επ’ ωφελεία του ακινήτου και του Δημοσίου και δεν δύναται αυτός να απαιτήσει οποιαδήποτε αποζημίωση σε περίπτωση αυτοδίκαιης ανάκλησης ή καταγγελία της σύμβασης παραχώρησης.

8) Ο δήμος Νέστου είναι υποχρεωμένος να ειδοποιεί εγκαίρως το Δασαρχείο Καβάλας, όταν παρίσταται ανάγκη να γίνει οποιαδήποτε επισκευή, βελτίωση ή άλλη επέμβαση στο παραχωρούμενο ακίνητο και να πραγματοποιεί αυτές, με αποκλειστικά δικά του πάντοτε έξοδα και με δική του επιμέλεια, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

9) Κάθε παύση της χρήσης πρέπει να γνωστοποιείται αμέσως στο Δασαρχείο Καβάλας προκειμένου να παραληφθεί το ακίνητο.

10) Η Γενική Δ/νση Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος , διατηρεί πάντοτε το δικαίωμα να ανακαλεί μονομερώς την παραχώρηση σύμφωνα με τους όρους του νόμου και του παραχωρητηρίου.

11) Η Γενική Δ/νση Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος δεν έχει απολύτως καμία ευθύνη ή υποχρέωση για πραγματικά ή νομικά ελαττώματα του ακινήτου που παραχωρεί.

Η μη τήρηση των ως άνω όρων, σωρευτικά ή διαζευκτικά, συνεπάγεται την αυτοδίκαιη ανάκληση της παραχώρησης και την επάνοδο της χρήσης του ακινήτου στο Δασαρχείο Καβάλας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video