ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία ζητά την άμεση επαναλειτουργία των Δημόσιων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία ζητά την άμεση επαναλειτουργία των Δημόσιων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ
Με απόφαση της παράταξης του κ. Τοψίδη στην Περιφερειακή Επιτροπή Αν. Μακεδονίας - Θράκης, το ΚΤΕΟ Ορεστιάδας που εξυπηρετούσε βαρέα οχήματα, δίνεται σε ιδιώτη.

Μήπως έχουν σειρά τώρα τα ΚΤΕΟ Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και Καβάλας να περάσουν σε ιδιώτες;

Πατώντας η Περιφερειακή Αρχή στην χρόνια υποστελέχωση, στην απαξίωση των υπηρεσιών και την υποχρηματοδότηση έχει ως μόνο στόχο , να ενισχύσει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των αναγκών των πολιτών της Περιφέρεια μας.

Η λειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ τα οποία εμπιστεύονται οι πολίτες λόγω του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών τους*, συνιστούν σημαντικό οικονομικό πόρο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και εργαλείο άσκησης κοινωνικής πολιτικής και μάλιστα σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία ζητά από από την Περιφερειακή Αρχή
  • Την άμεση επαναλειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και Καβάλας (στην Δράμα και την Ξάνθη λειτουργούν).
  • Την ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα τους, την άμεση στελέχωσή τους και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ώστε να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Να παρέμβει ώστε νομοθετικά να υπάρξει
  • Μείωση τους κόστους τεχνικού ελέγχου και δωρεάν έλεγχο για τους ανέργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.
  • Δωρεάν έλεγχος στα κρατικά αυτοκίνητα.
  • Να επεκταθεί o κοινωνικός τους ρόλος στην ενημέρωση και την εκπαίδευση για το μεγάλο θέμα της οδικής ασφάλειας.

* Η Ελλάδα αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη, καθώς από τον τεχνικό έλεγχο περνά η συντριπτική πλειονότητα των οχημάτων, όταν στη Γερμανία ένα ποσοστό της τάξεως του 25% «κόβεται».

Μόλις 27 αυτοκίνητα με επικίνδυνες ελλείψεις «κόπηκαν» από τα ΚΤΕΟ σε 1,8 εκατ. ελέγχους οχημάτων σε όλη την Επικράτεια το 2022 ενώ σε πάνω από 27.000 ελέγχους Ταξί δεν καταγράφηκε ούτε ένα με επικίνδυνη έλλειψη. Σε 21.000 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε λεωφορεία κόπηκαν μόλις 2 οχήματα, σε 102.000 ελέγχους φορτηγών βρέθηκαν μόλις 5 με επικίνδυνες ελλείψεις και σε 294.000 ελέγχους vans έως 3,5 τόνους κόπηκαν μόλις 6 οχήματα!


Από το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video