ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Αλεξανδρούπολη το 27ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΔΟΕ - ΠΟΕΔ

Στην Αλεξανδρούπολη το 27ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΔΟΕ - ΠΟΕΔ
Το Συνέδριο Δ.Ο.Ε. - Π.Ο.Ε.Δ. (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων) αποτελεί, επί σειρά ετών, θεσμό κοινού επιστημονικού προβληματισμού και τροφοδότησης της διεκδικητικής δράσης των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών Ελλάδας και Κύπρου σε θέματα που απασχολούν ουσιαστικά την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τέσσερα χρόνια μετά από την πραγματοποίηση του 26ου Συνεδρίου στα Ιωάννινα, τον Μάιο του 2019, πραγματοποιείται τη φετινή συνδικαλιστική χρονιά το 27ο Συνέδριο. Το Συνέδριο πραγματοποιείται και πάλι έπειτα από ένα εξαιρετικά δυσμενές για την εκπαιδευτική διαδικασία παρατεταμένο χρονικό διάστημα, αυτό της πανδημίας. Διάστημα στο οποίο οι μαθησιακές απώλειες για τους μαθητές υπήρξαν εξαιρετικά μεγάλες αφού η τηλεκπαίδευση σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία (κάτι το οποίο δεν έχει αντιμετωπισθεί, παρά τις θέσεις που διατυπώνει συνεχώς η Δ.Ο.Ε.) αλλά και το έργο των εκπαιδευτικών έγινε ακόμη πιο δύσκολο, με την πίεση των ασκούμενων αντιεκπαιδευτικών πολιτικών να γίνεται αφόρητη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Π.Ο.Ε.Δ. αποφάσισαν το Συνέδριο να πραγματοποιηθεί στην, εντονότατα πληγείσα από τις καταστροφικές καλοκαιρινές πυρκαγιές, πόλη της Αλεξανδρούπολης, από τις 2 Ιανουαρίου μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, με το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα: «Εργασιακή ικανοποίηση, εργασιακή εξουθένωση και εργασιακό άγχος των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Οι επιπτώσεις της πανδημίας - Οι επιπτώσεις των εφαρμοζόμενων πολιτικών - Οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην τεχνολογία - Οι επιπτώσεις των απαιτήσεων του σύγχρονου σχολείου)».

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Συνεδρίου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video