ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Margoni: Ένα brand κοσμημάτων που αξιοποιεί τη φυσική ομορφιά της πέτρας

Margoni: Ένα brand κοσμημάτων που αξιοποιεί τη φυσική ομορφιά της πέτρας
Φυσικά χρώματα, πολυεπίπεδες επιφάνειες, καθαρότητα, μοναδικότητα. Η μαγεία των πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων βρίσκεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε πέτρας που βγαίνει από τη γη.

Η φυσική της ομορφιά, σε συνδυασμό με τις φίνες τεχνικές και την καλαισθησία του studio Margoni είναι τα τρία συστατικά που καθιστούν κάθε κόσμημά του μοναδικά ιδιαίτερο.


Από το 1989 που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το studio Margoni, από την Μαίρη Μαργώνη και τον Γιάννη Μανδυλάκη, οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι δουλεύονται με σεβασμό στην αρχική τους μορφή. Ελάχιστες παρεμβάσεις στην πρώτη ύλη, ευφάνταστοι συνδυασμοί χρωμάτων, κομψά δεσίματα, σε κλασικές και πιο ευφάνταστες γραμμές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των κοσμημάτων Margoni.


Κάθε πέτρα δουλεύεται στο χέρι, με σκοπό να αναδειχθεί πλήρως η ομορφιά της. Το ασήμι και ο χρυσός επιλέγονται προσεκτικά για να πλαισιώσουν τους λίθους, με τρόπο ώστε κάθε κομμάτι να τραβάει τα βλέμματα με τη λάμψη και τη φινέτσα του.


Η ποικιλία των υφών στις πέτρες, η αξιοποίηση κάθε ιδιαίτερου χαρακτηριστικού τους και το προσεκτικό τους φινίρισμα δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα σε μία σειρά κοσμημάτων που αντλεί την έμπνευσή της από τη φύση, την ελληνικότητα και την παράδοση που δημιουργείται σε χρόνο ενεστώτα. Κάθε κόσμημα Margoni είναι ένα κειμήλιο εν τη γενέσει του, που επιλέγεται να φορεθεί με αγάπη και φροντίδα και μελλοντικά να παραδοθεί στις επόμενες γενιές.


Διαχρονικότητα, σχεδιαστικές επιλογές που δίνουν διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε κόσμημα και δυνατότητες συνδυασμών που τραβούν τα βλέμματα είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα κοσμήματα Margoni παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση Fine Jewellery που έγινε στο Museum of Arts and Design της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 2023. Τα κοσμήματα του brand ταξιδεύουν και στον υπόλοιπο κόσμο και, φυσικά, στην Ελλάδα, μέσα από τα φυσικά καταστήματα, το e-shop και τα 37 συνεργαζόμενα καταστήματα που βρίσκονται σε όλη τη χώρα.


Τα κοσμήματα Margoni απευθύνονται σε όσους αναζητούν την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητα που θα αναδείξει το στυλ τους. Εξερευνήστε τα και βρείτε τα κομμάτια που σας ταιριάζουν από την πρώτη ματιά.

Καταστήματα:
  • Θεσσαλονίκη, Προξένου Κορομηλά 1
  • Πειραιάς, Ygrey by Margoni, Υψηλάντου 143

e-shop: https://eshop.margoni.gr

Πηγή: marieclaire.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video