ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Αδελφότητα της Καπνιστής Σάουνας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Η Αδελφότητα της Καπνιστής Σάουνας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Δήμου Αλεξανδρούπολης και η Ένωση Γυναικών Ελλάδος (παράρτημα Αλεξανδρούπολης) σας προσκαλούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης για να παρακολουθήσετε τη βραβευμένη ταινία της Άνα Χιντς «Η Αδελφότητα της Καπνιστής Σάουνας».

Η ταινία είναι ένα καθηλωτικό, βαθιά συγκινητικό ντοκιμαντέρ, που προσεγγίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα θέματα του τραύματος, της θεραπείας, της κοινότητας και της γυναικείας αλληλεγγύης. Η σκηνοθέτις δημιουργεί μια εμπειρία που μετασχηματίζει τις σκέψεις μας για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος σε γυναικείο σώμα, παρουσιάζοντας την με συναισθηματική ακρίβεια και βαθιά ενσυναίσθηση.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί από την Μαρία Κηπουρού «Το τραγούδι των χαμένων γυναικών (Τζεβριέ)» του Κωνσταντίνου Κάλλια.

Είσοδος ελεύθερη.

Η Αδελφότητα της Καπνιστής Σάουνας (Smoke Sauna Sisterhood)
Εσθονία, Γαλλία, Ισλανδία, 2023
Σκηνοθεσία: Anna Hints
Σενάριο: Anna Hints
Φωτογραφία: Ants Tammik
Μουσική: Eeter, Edvard Egilsson
Διάρκεια: 89 λεπτά

Βραβείο Σκηνοθεσίας Sundance Festival 2023, Βραβείο FIPRESCI Viennale 2023, Επίσημη πρόταση της Εσθονίας για το ξενόγλωσσο Oscar.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video