ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης
Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του μεγάλου Θρακιώτη Ιεράρχου, του Αγίου Νεκταρίου, επισκόπου Πενταπόλεως και στην Αλεξανδρούπολη πανηγυρίζει ο ομώνυμος ενοριακός Ναός, όπου φυλάσσεται τεμάχιο εκ του ιερού λειψάνου του Αγίου.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα θα τελεσθεί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και στις 9:00 βραδινή Θεία Λειτουργία.

Το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από 7:00 έως 10:30 π.μ.

Το απόγευμα της Πέμπτης θα τελεστούν στις 6:00 μ.μ. ο Μεθέορτος Εσπερινός και στις 6:30 μ.μ. ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Νεκταρίου, ενώ το βράδυ στις 9:00 μ.μ. θα τελεσθεί Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί του Αγίου Νεκταρίου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου μέχρι τις 12 Νοεμβρίου εκτίθεται προς προσκύνηση η ιερά εικόνα της Παναγίας της Φιδούσας από την Κεφαλονιά. Ο Ιερός Ναός είναι ανοικτός καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και τελούνται καθημερινά ακολουθίες για όσους επιθυμούν να προσκυνήσουν την χάρη της Παναγίας της Φιδούσας.

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video