ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης διοργανώνει εργαστήρια φωτογραφίας

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης διοργανώνει εργαστήρια φωτογραφίας και masterclasses
Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση και την παροχή δυνατοτήτων διά βίου μάθησης στο ευρύ φάσμα της φωτογραφικής δημιουργίας, διοργανώνει εργαστήρια και masterclasses στην Αλεξανδρούπολη.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε άτομα διαφορετικού βαθμού εξοικείωσης με το φωτογραφικό μέσο και συνδέουν άμεσα την καλλιτεχνική, τη θεωρητική και την τεχνική παράμετρο της φωτογραφικής εικόνας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων, την κριτική ανάλυση - συζήτηση, τον πειραματισμό, τη συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) και την παρουσίαση έργων στο κοινό.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και έμπειρους με πολυετή διδακτική εμπειρία, εισηγητές. Η μέθοδος υλοποίησης, η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος, η διάρκεια, οι μαθησιακοί στόχοι καθώς και η διδακτική προσέγγιση ποικίλουν και καθορίζονται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εργαστηρίου.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη, το Κέντρο σχεδίασε 3 εργαστήρια με τις παρακάτω θεματικές:
  1. Εργαστήριο Φωτογραφίας για Αρχάριους | Τετάρτη (18:00 – 20:00)
  2. Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας | Δευτέρα (18:00 – 20:00)
  3. Αναλογική Φωτογραφία - Σκοτεινός Θάλαμος | Σαββατοκύριακο (11:00 – 13:00)

Τα εργαστήρια φωτογραφίας θα διεξαχθούν στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (Μιαούλη 9, Αλεξανδρούπολη).

Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 18:30.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο εργαστήριο, συμπληρώνοντας την online αίτηση συμμετοχής: https://bit.ly/45DkDa4 ή απευθείας στη γραμματεία του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (Δευτέρα 19:30 - 22:00 και Σάββατο 11:00 - 13:00).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://bit.ly/407nZ3Y

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλ. 2551552828 (Δευ. - Παρ. 18:00 - 21:00)
email: info@kedifot.gr

* Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους από την Αλεξανδρούπολη ή την ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, προκειμένου να εξασφαλισθεί η καλύτερη δυνατή συνεργασία των συμμετεχόντων με τους διδάσκοντες και ως εκ τούτου τηρείται σειρά προτεραιότητας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video