ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήλωση του Διονύση Κλάδη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δήλωση του Διονύση Κλάδη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης χαιρετίζει τους χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου που εμπιστεύτηκαν την παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ. Η άνοδος σε ψήφους και ποσοστά, ειδικά στις πόλεις της περιοχής αλλά και στη Θάσο όπου καταγράψαμε ποσοστό 26,45% αποτελεί το αισιόδοξο στοιχείο για το λαό, μέσα σε έναν συνολικά πολύ αρνητικό συσχετισμό.

Η δύναμη αυτή κατατίθεται ήδη από την επόμενη ημέρα στην υπόθεση της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του λαού της περιοχής, για να αποζημιωθούν άμεσα στο 100% όλοι οι πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, για να προχωρήσουν χωρίς άλλη καθυστέρηση τα απαραίτητα ενόψει χειμώνα αντιπλημμυρικά έργα, για να βγουν συνολικά οι ανάγκες του λαού στο προσκήνιο.

Η μάχη που έδωσαν οι εκατοντάδες υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά, μαζί με εκατοντάδες άλλους που συστρατεύτηκαν, αποτελεί παρακαταθήκη για τους αγώνες που πρέπει να αναπτυχθούν ενάντια στην ενιαία επίθεση ΕΕ, κυβέρνησης και τοπικών αρχών.

Συνεχίζουμε σε αυτό το δρόμο με συναίσθηση των ευθυνών μας που μεγαλώνουν! Θα είμαστε μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο η μόνη μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, απέναντι στους χειροκροτητές της κυβέρνησης και τους «τροχονόμους» των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στο β΄ γύρο, συνεπείς με την προεκλογική μας στάση, καλούμε το λαό να στείλει μήνυμα καταδίκης - με λευκό ή άκυρο - της πολιτικής που υπηρετούν από κοινού οι δύο υποψήφιοι, μιας πολιτικής που καταδικάζει το λαό σε ανασφάλεια, φτώχεια και εξαθλίωση για τα κέρδη των λίγων και για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ.

Διονύσης Κλάδης
Λαϊκή Συσπείρωση
Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video