ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θέσεις εργασίας: Χειριστές/στριες Μηχανών Παραγωγής και Συσκευασίας Φαρμάκων στις Σάπες Ροδόπης

Θέσεις εργασίας: Χειριστές/στριες Μηχανών Παραγωγής και Συσκευασίας Φαρμάκων στις Σάπες
Η Pharmathen είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ανάπτυξη σύνθετων καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων και βρίσκεται ανάμεσα στις 50 κορυφαίες ερευνητικές φαρμακευτικές εταιρείες στην Ευρώπη. Με όχημα την καινοτομία, εξειδικεύεται σε έναν από τους πλέον σύγχρονους και τεχνολογικά πρωτοποριακούς κλάδους, αναπτύσσοντας Ενέσιμα Προϊόντα Βραδείας Αποδέσμευσης (LAI), Συστήματα Ελεγχόμενης Αποδέσμευσης και Οφθαλμικά Διαλύματα Χωρίς Συντηρητικά.

Διαθέτει πάνω από 100 προϊόντα τα οποία παράγονται στο εργοστάσιό της στη Σάπες Ροδόπης που έχει λάβει έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), καθώς και στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής της στην Παλλήνη Αττικής.

Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς επενδυτές στην έρευνα και ανάπτυξη στην Ελλάδα, με σταθερές επενδύσεις ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στον κλάδο και απασχολεί πάνω από 1.350 ανθρώπους, οι οποίοι ανήκουν σε περισσότερες από 24 διαφορετικές εθνικότητες. Η επιτυχία της βασίζεται στο πάθος, το ήθος και την αφοσίωση των εργαζομένων της που μοιράζονται το όραμα της εταιρείας να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της, η Pharmathen Pharmaceuticals επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της:

Χειριστές/στριες Μηχανών Παραγωγής και Συσκευασίας Φαρμάκων με έδρα εργασίας τις Σάπες, Ροδόπης.

Οι Χειριστές/στριες Μηχανών Παραγωγής και Συσκευασίας Φαρμάκων θα είναι υπεύθυνοι/ες για την προετοιμασία, το χειρισμό και τον καθαρισμό των μηχανών βάσει των βιομηχανικών κανόνων και προδιαγραφών GMP, καθώς και για την διατήρηση της καθαρότητας των χώρων παραγωγής και συσκευασίας.

Πιο συγκεκριμένα:

Βασικές Αρμοδιότητες:
 • Προετοιμασία, χειρισμός και καθαρισμός μηχανών παραγωγής και συσκευασίας φαρμάκων.
 • Διαχείριση υλικών συσκευασίας και πρώτων υλών.
 • Διενέργεια ελέγχων / καταγραφή αποτελεσμάτων για τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των φαρμακευτικών σκευασμάτων στα προβλεπόμενα αρχεία.
 • Διατήρηση και συμπλήρωση των απαραίτητων αρχείων / δελτίων παραγωγής των παραγόμενων προϊόντων.
 • Συμμόρφωση με τις οδηγίες των τεχνικών διαδικασιών και τους κανόνες υγιεινής και ελέγχου που αφορούν τις διεργασίες του τμήματος.

Απαραίτητα Προσόντα:
 • Απόφοιτοι/ες Λυκείου / Πτυχίο ΤΕΙ, ΙΕΚ τεχνικής κατεύθυνσης θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
 • Εξοικείωση με την χρήση Η/Υ θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
 • Βασική γνώση της Αγγλικής γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Επιθυμητά Προσόντα:
 • Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στο χειρισμό μηχανών παραγωγής / συσκευασίας σε βιομηχανικό περιβάλλον.
 • Υπευθυνότητα και μεθοδικότητα.
 • Πνεύμα ομαδικότητα και συνεργασίας.

Η Εταιρεία προσφέρει:
 • Πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον.
 • Επιπρόσθετη ιδιωτική ιατροφαρμακευτική / νοσοκομειακή κάλυψη.
 • Συνεχή εκπαίδευση σε μια εταιρεία δυναμικά αναπτυσσόμενη.

H Pharmathen εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών και σας ενθαρρύνει να υποβάλετε την αίτησή σας ανεξαρτήτως του φύλου, της ηλικίας, της θρησκείας, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της εθνικότητας ή της φυλετικής καταγωγής σας.

Κάνετε την αίτησή σας εδώ: https://apply.workable.com/pharmathen/j/267DFBA7CC/
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video