ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης για τα αποτελέσματα των εκλογών και την στάση της στον β΄ γύρο

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης για τα αποτελέσματα των εκλογών και την στάση της στον β΄ γύρο
Χαιρετίζουμε τους συνδημότες μας που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις χθεσινές εκλογές. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει εκεί που είμαστε ταγμένοι: στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, της νεολαίας, του λαού, στην οργάνωση της πάλης, στους αγώνες, στη διεκδίκηση για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Τα αποτελέσματα στο σύνολο της χώρας, καθώς και στην Περιφέρειά μας, επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι πολύ αρνητικός.

Σταθεροποιείται και ενισχύεται, αργά αλλά σταθερά, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, του ταξικού της χαρακτήρα υπέρ των καπιταλιστικών συμφερόντων, συντελείται ορισμένος απεγκλωβισμός εργατικών - λαϊκών δυνάμεων από τα αστικά κόμματα και τους τοπικούς υποστηριχτές τους, ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζει το ΚΚΕ, μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση σε ολόκληρη τη χώρα.

Κύρια εκφράστηκαν τέτοιες διεργασίες στην περιοχή μας στα αποτελέσματα στην Περιφέρεια, ενώ στον δήμο επέδρασαν επιπρόσθετοι μηχανισμοί χειραγώγησης κι εγκλωβισμού, δεδομένου και του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου.

Στον β’ γύρο, καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης και των χωριών, να στείλουν μήνυμα καταδίκης, με λευκό ή άκυρο, στους δύο συνδυασμούς που συμμετέχουν στον β’ γύρο, συνδυασμούς που κινούνται στη γραμμή της στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, την υπηρέτησαν και υπηρετούν πιστά στο δήμο μας, ως το μακρύ χέρι του αστικού κράτους και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων για τη διασφάλιση των κερδών τους και όχι για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video