ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Διονύση Κλάδη σε χωριά του Βόρειου Έβρου

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Διονύση Κλάδη σε χωριά του Βόρειου Έβρου
Στα χωριά Πεντάλοφος και Φτελιά του Βόρειου Έβρου πραγματοποίησε περιοδεία, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Διονύσης Κλάδης μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ορεστιάδας, Κώστα Ζαλουφλή.


Στη συζήτηση με τους αγρότες της περιοχής αναδείχθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με το κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές παραγωγού αλλά και την έλλειψη έργων υποδομής, όπως η αγροτική οδοποιία. Ο Διονύσης Κλάδης αναφέρθηκε στη σταθερή στήριξη στις διεκδικήσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος για τις κατώτερες εγγυημένες τιμές για τους παραγωγούς, για να υπάρχει ένα εισόδημα που να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και να παραμείνουν στα χωράφια τους, τη μείωση του κόστους παραγωγής, το αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες όπως στους εφοπλιστές, την κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια.


Παράλληλα ανέδειξε τις θέσεις και τις προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σε υποδομές, ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας, στα σχολεία, τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο κ.ά.


Ο Διονύσης Κάδης υπογράμμισε πως «ό,τι κατακτήθηκε τα τελευταία χρόνια ήταν αποτέλεσμα του μαζικού και αποφασιστικού αγώνα του λαού μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα της περιοχής, τη μεγάλη κινητοποίηση φορέων που έγινε για να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Δικαίων… Σε αυτό το δρόμο πρέπει να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε οργανωμένα, μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους μας, λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Να αποκρούσουμε την αντιλαϊκή επίθεση από την κυβέρνηση, την περιφερειακή και δημοτική αρχή.


Σε αυτό τον αγώνα μπορούμε να έχουμε ένα ακόμα πιο δυνατό αποκούμπι στο Δημοτικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο, μια πιο δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση με την ψήφο και του λαού της περιοχής στις 8 Οκτώβρη».

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video