ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άφαντη η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κοπή δέντρων στο Φυτώριο

Άφαντη η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κοπή δέντρων στο Φυτώριο
Μόνο με την παρουσία δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και πολιτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης με μοναδικό θέμα την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Φυτωρίου, προκειμένου να βρεθεί άλλος χώρος και να διασωθούν πάνω από 200 δέντρα στο σημείο.

Η παράταξη της δημοτικής αρχής δεν παρέστη στη συνεδρίαση, ούτε καν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Καϊσας, υποτιμώντας τους δημότες και προσβάλλοντας τον θεσμό, με αποτέλεσμα να προεδρεύσει της ιδιότυπης (και άτυπης λόγω μη απαρτίας) αυτής συνεδρίασης ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Γκότσης.

Κι ενώ ξεκίνησε η συζήτηση, η live μετάδοση της συνεδρίασης στο διαδίκτυο διακόπηκε ξαφνικά (και όλως τυχαίως) και λίγο αργότερα η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε, αφού ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να αποφασιστεί κάτι.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης στην οποία αναφέρει:

Η καταστροφική πυρκαγιά εξαφάνισε το δάσος του Δήμου Αλεξανδρούπολης και επανέφερε το αίτημα για τη σωτηρία του άλσους Φυτωρίου όπου θα κατασκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο.

Η εγκατάσταση του εργολάβου που ξεκίνησε την κοπή των δέντρων προκάλεσε αντιδράσεις, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και 14 συλλήψεις δημοτών που το υπερασπίζονταν.

Στο αίτημα 19 δημοτικών συμβούλων για σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική αρχή αντί να το συγκαλέσει άμεσα το όρισε σχεδόν μια βδομάδα μετά (Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου), μεθοδεύοντας έτσι την ολοκλήρωση της κοπής των δέντρων.

Στην έκτακτη αυτή συνεδρίαση ούτε η δημοτική αρχή με τους συμβούλους της αλλά ούτε και το προεδρείο παραβρέθηκαν υποτιμώντας τους δημότες, τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα των προσπαθειών της δημοτικής αρχής που περιλάμβανε έως και κοινωνικό αυτοματισμό. Δηλαδή, προσπάθεια δημιουργίας αντιπαλότητας μεταξύ δημοτών χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος αφού όλοι μας θέλουμε και το γυμναστήριο και το άλσος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται μακριά από κάθε προεκλογική εκμετάλλευση του θέματος. Δηλώνουμε πως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του λαού σε ανθρώπινο αστικό, περιαστικό και δασικό περιβάλλον ιδιαίτερα στις νέες συνθήκες καταστροφής.

Υπερασπιζόμαστε στο δικαίωμα της νεολαίας και όλου του λαού στην ελεύθερη πρόσβαση σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video