ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκινά ξανά ο Προσκοπισμός στο Διδυμότειχο - Η ιστορία συνεχίζεται...

Ξεκινά ξανά ο Προσκοπισμός στο Διδυμότειχο - Η ιστορία συνεχίζεται...
Ο Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική, μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοιχτή προς όλους χωρίς διάκριση γένους, προέλευσης, φυλής ή θρησκεύματος, η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα από τον Αθανάσιο Λευκαδίτη το 1910, έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25.000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ιστορία του Προσκοπισμού στην πόλη του Διδυμοτείχου μετράει πολλές δεκαετίες και γαλούχησε γενεές και γενεές με τα ιδεώδη του. Οι δράσεις του αναρίθμητες αλλα προπάντων εμφύσησε στους νέους της περιοχής μας τον εθελοντισμό, την προσφορά, τον αλτρουισμό, την τιμή, την τήρηση των υποσχέσεων, την αγάπη για το περιβάλλον, την ισότητα, την δικαιοσύνη, την ανιδιοτέλεια, την ομαδική συνεργασία και άλλα πολλά που δεν μπορούν να περιγραφούν, καθότι ο Προσκοπισμός είναι ιδέα και τρόπος ζωής.

Μετά από μια παύση αρκετών χρόνων, ο Προσκοπισμός δίνει ξανά το παρών στην πόλη του Διδυμοτείχου για να συνεχίσει μέσα από τις δράσεις του να μεταλαμπαδεύει τα ιδεώδη του στις νέες γενιές.

Μια ομάδα παλιών αλλά και νέων Προσκόπων ίδρυσε ξανά τον Προσκοπισμό στο Διδυμότειχο και στεγάζεται σε ένα αρχοντικό οίκημα στο Κάστρο της πόλης επί της οδού Καραϊσκάκη 19 (έναντι καφέ Ζαμάνθα).

Σε αυτό το κτήριο, το σύστημα όπως ονομάζεται στην Προσκοπική ορολογία, κάθε Κυριακή πρωί θα γεμίζει με παιδικές φωνές και ζωντάνια.

Εσείς και τα παιδιά σας αγκαλιάστε τον Προσκοπισμό στην πόλη μας.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να μπείτε στην μεγάλη οικογένεια του προσκοπισμού.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στο Σύστημα μας (Δευτέρα - Παρασκευή) από 11:00 έως 13:00 και από 18:00 έως 20:00.

1ο Σύστημα Προσκόπων Διδυμοτείχου
Καραϊσκάκη 19 (έναντι καφέ Ζαμάνθα)
Διδυμότειχο
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video