ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βιωματικά εργαστήρια υπόδυσης ρόλων για ενήλικες στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Βιωματικά εργαστήρια υπόδυσης ρόλων για ενήλικες στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης
To Εθνολογικό Μουσείο Θράκης θα πραγματοποιήσει δύο βιωματικά εργαστήρια υπόδυσης ρόλων για ενήλικες. Το πρώτο αφορά μια φανταστική ιστορία που διαδραματίζεται στην Σμύρνη του 1922 λίγο πριν την καταστροφή όπου δίνεται η ευκαιρία στον συμμετέχοντα να δημιουργήσει έναν μοναδικό χαρακτήρα πάνω στην ιστορία της εποχής και να επηρεάσει την εξέλιξη των γεγονότων. Το δεύτερο εργαστήρι είναι σχεδιασμένο για να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το πιο διαδεδομένο ίσως παιχνίδι υπόδύσης ρόλων και την τελευταία εκδοχή του. Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Dungeons and Dragons.

Μυηθείτε στο φαντασιακό κόσμο του Dungeons and Dragons και δημιουργήστε τον χαρακτήρα σας

Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σε συνεργασία με τον Γιώργο Χονδρόπουλο λειτουργούν για τρίτη χρονιά ένα εργαστήρι παιχνιδιών υπόδυσης ρόλων για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για τους κανόνες της 5ης έκδοσης του παιχνιδιού Dungeons & Dragons, όπως την δημιουργία χαρακτήρων και την υπόδυση ρόλων ενώ θα έχουν και την δυνατότητα κατασκευής του δικού τους κόσμου στην σφαίρα της φαντασίας.

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 2 μήνες.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να καλλιεργήσουν την φαντασία τους μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και δεν χρειάζεται να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία.

Έναρξη: 22 Οκτωβρίου 2023.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα: 10 άτομα.
Κάθε Κυριακή 19:00 – 22:00 στο πολυχώρο του ΕΜΘ
Το κόστος των εργαστηρίων μηνιαίως είναι 25 €, τιμή για φοιτητές 20 € μηνιαίως.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Γιώργος Χονδρόπουλος.

Εγγραφές και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2551036663 και στο email: info@emthrace.org
 

Σμύρνη 1922: Το μυστικό του σπασμένου καθρέφτη
 
Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σας παρουσιάζει το βιωματικό εργαστήρι υπόδυσης ρόλων με τίτλο «Σμύρνη 1922: Το μυστικό του σπασμένου καθρέφτη».

Πρόκειται για ένα βιωματικό παιχνίδι υπόδυσης ρόλων που διαδραματίζεται στην Σμύρνη του 1922 λίγο πριν την καταστροφή.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν έναν χαρακτήρα - περσόνα, κάτοικο της Σμύρνης και να λάβουν μέρος σε μια ιστορία κατασκοπείας και ίντριγκας. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την καθημερινότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και να ξετυλίξουν το πολυπολιτισμικό «κουβάρι» των σχέσεων μεταξύ της Αγγλίας, της Γαλλίας των Τούρκων και των Αρμενίων που βρισκόταν στην περιοχή.

Το αποτέλεσμα της ιστορίας θα καθοριστεί από τις αποφάσεις των συμμετεχόντων με άξονα τα γενικότερα ιστορικά στοιχεία της εποχής.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να καλλιεργήσουν την φαντασία τους μέσω διαδραστικών παιχνιδιών.

Έναρξη: 25 Οκτωβρίου
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα: 8 άτομα
Κάθε Τετάρτη 18:00 - 21:00 στον πολυχώρο του ΕΜΘ
Το κόστος των εργαστηρίων μηνιαίως είναι 25 €

Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Γιώργος Χονδρόπουλος.

Εγγραφές & πληροφορίες στο τηλέφωνο 2551036663 και στο email: info@emthrace.org

ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
14ης Μαΐου 63, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. 2551036663
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video