ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγχαρητήρια επιστολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου για το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής»

Συγχαρητήρια επιστολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου για το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής»
Φωτογραφία αρχείου: Ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος με τον Πλοίαρχο και μέλη του πληρώματος του Ε/Γ–Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ
Αξιότιμο Κύριο Κυριάκο Μουζάκη
Πλοίαρχο του «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ»

Καπετάνιε,

Συμπληρώνονται σήμερα 4 χρόνια από τότε που «μπήκατε» στη ζωή της τοπικής κοινωνίας μας με το «Αδαμάντιος Κοραής» και δώσατε απλόχερα ποιότητα στα ταξίδια μας, από και προς τη Σαμοθράκη, αρχικά και, στη συνέχεια, από και προς τη Λήμνο.

Συνδεθήκατε με την πολιτιστική και πνευματική ζωή της πόλεως, γίνατε οικείοι και φίλοι σε πολλούς κατοίκους του Νησιού και της περιοχής μας, «δεθήκατε» με τα ευρύτερα ζητήματα που μας απασχόλησαν, δώσατε λύσεις και θεραπεύσατε ανάγκες που προέκυψαν στην ιδιοσυγκρασία του τόπου μας.

Δεν μείνατε απλοί επαγγελματίες του χώρου αλλά ανελιχθήκατε σε συνοδοιπόρους και συνκυρηναίους των Εβριτών και των Θρακιωτών στα προβλήματά μας. Οι συνεργάτες σας, αξιωματικοί και εργαζόμενοι στο πλοίο «μας» δεν ξεχωρίζουν πλέον από συμπατριώτες μας και τα τρία παιδιά σας υπηρέτησαν, αυτά τα χρόνια, χωρίς προνόμια την στρατιωτική τους θητεία στη Σαμοθράκη και στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτά τα 4 χρόνια φαντάζουν ολόκληρη ζωή που την ζήσαμε μαζί σας, Καπετάνιε. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτά και για τις ατέλειωτες στιγμές τους, αλλά και για τις σοβαρές και αξιοπρεπείς ευκαιρίες που μας δώσατε για επανατοποθέτησή μας επάνω στην ποιότητα της ναυσιπλοΐας στο θρακικό πέλαγος και τον πολιτισμό του τουρισμού μας. Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη στην συνέχεια της δραστηριότητός σας στην περιοχή μας.

Είθε να γιορτάσουμε πολλά χρόνια ακόμα αγαστής συνεργασίας και επικοινωνίας. Παρακαλώ να διαβιβάσετε τις ευχές μου και την ευγνωμοσύνη μου σε ένα έκαστο των συνεργατών σας και εργαζομένων στο πλοίο μας.

Ευχέτης με τιμή

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video