ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη
Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή με σύνθημα «Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να "γενούνε τα σκοτάδια λάμψη"» ξεκινάει το ταξίδι του στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με πρώτη στάση τον Έβρο, που μέχρι και τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν σε εξέλιξη το προδιαγεγραμμένο έγκλημα με τις καταστροφικές πυρκαγιές στο νομό.

Οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην περιοχή όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με τους κατοίκους της περιοχής βρισκόντουσαν στην πρώτη γραμμή της μάχης της κατάσβεσης κάνοντας πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός σώζει το λαό» ώστε να μειωθούν οι αρνητικές συνέπειες της πυρκαγιάς. Παράλληλα συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη της αποκάλυψης των πραγματικών αιτίων αυτής της καταστροφής, δηλαδή την επιλεκτική ανικανότητα του αστικού κράτους να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία του λαού, σε σχέση με την ικανότητα που επιδεικνύει να υπερασπίζεται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, αλλά και τη μάχη της διεκδίκησης για να μπορέσουν να ανασάνουν όλοι οι πληγέντες στην περιοχή. Γι αυτούς τους λόγους, οι εκδηλώσεις των φεστιβάλ στην περιοχή μετατρέπονται σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης και διεκδίκησης για τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών.

Την Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα στο Πάρκο Αδριανουπόλεως (Πεύκων). Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Γιώργο Πυργελή, γραμματέα της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Ζαλουφλής, υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από τον Γιώργο Χατζή, και συναυλία αλληλεγγύης - διεκδίκησης για τους πυρόπληκτους από τους Παναγιώτη Δόβρη, Δημήτρη Μπερζιγιαννίδη και Τρύφωνα Μπίκο.

Το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη ακολουθεί η εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη στο Πάρκο Ακαδημίας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Θα ακολουθήσει συναυλία αλληλεγγύης - διεκδίκησης για τους πυρόπληκτους από τους Παναγιώτη Δόβρη, Δημήτρη Μπερζιγιαννίδη και Τρύφωνα Μπίκο.

Και στις δύο εκδηλώσεις, θα λειτουργεί έκθεση με θέμα "Πράσινη ανάπτυξη για το κεφάλαιο - Μαύρα σχέδια για το λαό της Αν. Μακεδονίας - Θράκης" και μαθητικό στέκι με escape room.

Ώρα έναρξης 8:00 μ.μ.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video