ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παύλος Μιχαηλίδης: Να ενταχθεί και ο πυρόπληκτος Έβρος στο πρόγραμμα δωρεάν διακοπές με το «Evros Pass»

Παύλος Μιχαηλίδης: Να ενταχθεί και ο πυρόπληκτος Έβρος στο πρόγραμμα δωρεάν διακοπές με το «Evros Pass»
Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», ενώ η διάρκειά του θα είναι ένα έτος. Το πρόγραμμα θα αφορά χιλιάδες ενδιαφερόμενους που περιμένουν να ανοίξουν οι αιτήσεις, ώστε να διεκδικήσουν μία δεύτερη ευκαιρία για διακοπές. Ειδικότερα, όπως τόνισε η αρμόδια υπουργός το πρόγραμμα «έχει στόχο να αναδείξει και προορισμούς και τις άλλες εποχές του χρόνου, ενισχύοντας την προσπάθεια για διεύρυνση της σεζόν», ενώ υπογράμμισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει διαφορές με το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η υπουργός Τουρισμού δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενίσχυση του τουρισμού στη Ρόδο, μέσα από προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ανάλογα με αυτά που υπήρξαν για άλλες πληγείσες περιοχές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα στην Σάμο και την Εύβοια. Το πρόγραμμα αυτό επεξεργάζεται ήδη το Υπουργείο Εργασίας, καθώς είναι στη δικαιοδοσία του.

Είναι πλέον αυτονόητο πως ο δοκιμαζόμενος από τις πυρκαγιές Νομός Έβρου, θα πρέπει άμεσα να ακολουθήσει τα ευεργετήματα που σχεδιάζονται για το νησί της Ρόδου, μια και στα μέσα Αυγούστου, περιόδο που κορυφώνεται η τουριστική περίοδος στον ακριτικό νόμο, ο τομέας του τουρισμού έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό. Οι βουλευτές του Νομού, η ΠΕΔ ΑΜΘ και όλα τα Δημοτικά Συμβούλια θα πρέπει να εργαστούν άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση, λαμβάνοντας σχετικές δεσμεύσεις και από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που επισκέπτονται την περιοχή.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Αλεξανδρούπολης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video