ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές

Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές
Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση - ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου με επικεφαλής τον Θεόδωρο Περεντίδη και με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Περιφέρεια.

Η ανακοίνωση της παράταξης:

Με επικεφαλής τον Περεντίδη Θεόδωρο, οικονομολόγο - λογιστή, στην συλλογική μάχη των ερχόμενων περιφερειακών εκλογών και με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης συμμετέχει η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση - ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ. Η κοινωνική απεύθυνση της ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ αποτυπώνεται και στην διαστρωμάτωση των ψηφοδελτίων. Τα ψηφοδέλτια στελεχώνονται με εργαζόμενους/ες, ιδ. υπαλλήλους, μικρομεσαίους επαγγελματίες, αγρότες, καθηγητές/τριες, φοιτητές/τριες και ανθρώπους που με την δράση τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη τοπικών ή κεντρικών πολιτικών αντιστάσεων στην αντιλαική επέλαση.

Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση - ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ, αποφάσισε συλλογικά και δημοκρατικά, πάντα στην κατεύθυνση υπεράσπισης των δικαιωμάτων της κοινωνικής πλειοψηφίας, να παρέμβει με αναβαθμισμένα καθήκοντα και στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Η περιφερειακή κίνηση όλα αυτά τα χρόνια, μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, συντάσσεται με τις μικρές καί μεγάλες, καθημερινές και στρατηγικές ανάγκες της πλειοψηφίας του λαού μας. Παλεύει από την σκοπιά της υπεράσπισης των σύγχρονων αναγκών των κατοίκων που ζούνε και εργάζονται στις πόλεις καί την ύπαιθρο μας. Απέναντι στην εγκατάλειψη, στην φτωχοποιηση, στην ερημοποίηση, στην ενεργειακή φτώχεια, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στους πολεμικούς ανταγωνισμούς και στον ρατσισμό/φασισμό, στην υποχρηματοδότηση των στρατηγικών υπηρεσιών και υποδομών και όχι μόνο, απαντάμε με πολιτικές και κοινωνικές κατευθύνσεις από την πλευρά των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων ελ.επαγγελματιων, των αγροτών/κτηνοτρόφων, των μαθητών και των φοιτητών, ώστε να ζήσουμε αλλιώς και καλύτερα.

Η στήριξη και η ενίσχυση της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης, δυναμώνει αυτή την φωνή και δράση. Τώρα είναι η ώρα να σπάσουμε κάθε αντιδημοκρατικό εκλογικό φραγμό ή αποκλεισμό, αλλά και συνολικά, να απαντήσουμε ηχηρά στην κυβερνητική επέλαση που έρχεται εντονότερα το επόμενο διάστημα με τις ευλογίες των προγραμμάτων σταθερότητας, των δημοσιονομικών περικοπών, των ματωμένων πλεονασμάτων και των προϋπολογισμών λιτότητας. Πιο αποφασιστικά, πιο ενισχυμένα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση δίνουμε και αυτή την μάχη. Το δίκιο του λαού μας, απέναντι στην διαχείριση και τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλοεταιρειων και του πολιτικού προσωπικού τους.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video