ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντιδρούν και οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για τα νέα «μέτρα» κατά της οπαδικής βίας

Αντιδρούν και οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για τα νέα «μέτρα» κατά της οπαδικής βίας
Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των αστυνομικών σε ολόκληρη τη χώρα μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. αντιδρούν στην εμπλοκή αστυνομικών στην ασφάλεια των γηπέδων και στον έλεγχο των οργανωμένων οπαδών, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος του Έλληνα Αστυνομικού περιορίζεται σε ρόλο security των ιδιωτικών ανώνυμων ποδοσφαιρικών εταιριών, ενάντια σε κάθε έννοια θεσμικής λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης (ΣΕΑΥΑ).

Η ανακοίνωση της ΣΕΑΥΑ:

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες επιστροφής σε πρακτικές του παρελθόντος στη Ελληνική Αστυνομία. Η επίσημη Πολιτεία επιχειρεί να κρύψει τις διαχρονικές ευθύνες της για την μη αντιμετώπιση της οπαδικής βίας με την εναπόθεση νέων (παλιών) ρόλων στον Έλληνα Αστυνομικό, σαν να είναι εκείνος που ολιγωρεί και ευθύνεται για την έξαρση του φαινομένου της βίας στον χώρο του Αθλητισμού.

Αντί λοιπόν να απαγκιστρωθεί από την φύλαξη των ιδιωτικών ανώνυμων εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου και να επικεντρωθεί στην παροχή των υπηρεσιών της προς τους πολίτες, όπως γίνεται σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, προωθείται η άμεση εμπλοκή της στον έλεγχο των οργανωμένων οπαδών περιορίζοντας τον ρόλο του Έλληνα Αστυνομικού σε ρόλο «security».

Πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να σταματήσει αυτή την κοροϊδία να πάρει σοβαρές αποφάσεις ώστε να τελειώσει οριστικά με το θέμα της οπαδικής βίας και τον άδικο χαμό νέων ανθρώπων και όχι να ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Ελληνική Αστυνομία, ενάντια σε κάθε έννοια θεσμικής λειτουργίας της. Φαίνεται ότι η ασφάλεια του πολίτη είναι υποδεέστερης σημασίας σε σχέση με τα κέρδη των ιδιωτικών επιχειρήσεων ώστε να διατίθενται εκατοντάδες αστυνομικοί σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζουν κάποιοι στις πλάτες των αστυνομικών, εμείς λέμε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (EUROCOP)
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video