ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Γιώργος Κουκουράβας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Έβρου με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου

Ο Γιώργος Κουκουράβας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Έβρου με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου
Ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης και πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας ανακοίνωσε ότι, μετά από τρεις αυτοδιοικητικές θητείες, αποφάσισε να μεταπηδήσει (ξανά) από τον α΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον β΄, καθώς στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα δώσει τη μάχη του σταυρού ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρήστου Μέτιου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Κουκουράβας αλλάζει βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Την περίοδο 2003-2006 ήταν δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με την παράταξη του Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη και το 2010 μεταπήδησε στην περιφέρεια όπου ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Έβρου με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ "Κοινωνική Συμμαχία" του Άρη Γιαννακίδη που κέρδισε τότε τις εκλογές. Ο Γιώργος Κουκουράβας δεν εκλέχθηκε τότε περιφερειακός σύμβουλος αλλά ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης τον προσέλαβε ως ειδικό συνεργάτη του. Το 2014 μεταπήδησε πάλι στα δημοτικά και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη στις δημοτικές εκλογές του 2014 και του 2019. Τώρα επιστρέφει στα «γνωστά λημέρια» της Περιφέρειας όπου διετέλεσε 4 χρόνια ειδικός συνεργάτης του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, αλλά και πρόσφατα και συνεργάτης του νυν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου αφού εδώ και ένα χρόνο είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Το μήνυμα του Γιώργου Κουκουράβα:

«Aγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έπειτα από τρεις αυτοδιοικητικές θητείες στον Α' βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα.

Δέχθηκα με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόταση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου και θα αγωνιστώ μαζί του στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Με τον Χρήστο Μέτιο γνωριστήκαμε πριν αρκετά χρόνια, αλλά συνεργαστήκαμε άριστα κατά την θητεία μου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών όπου μέσα από το ΠΕΠ-ΑΜΘ πετύχαμε την μεγαλύτερη απορρόφηση από τους 22 Δήμους της Περιφέρειας μας.

Τα οράματα και οι σχεδιασμοί του για την επόμενη πενταετία είναι μία πρόκληση για μένα και με οδηγούν στην απόφαση να συστρατευτώ μαζί του.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αυτοδιοικητικό άνδρα και πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη για τις γνώσεις και τα εφόδια που απέκτησα από αυτόν, καθώς με τίμησε με την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.

Να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαμε μαζί στην παράταξη Πόλη και Πολίτες για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα από την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση και την επαγγελματική μου πορεία πιστεύω και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω στην ανάπτυξη και την ευημερία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα για έναν καλύτερο Έβρο».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video