ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Είναι στο Χέρι μας" για το Φεστιβάλ Άρδα: Ανικανότητα, προχειρότητα, αδιαφορία, έλλειμμα αισθητικής ή στοχευμένη απαξίωση του φεστιβάλ;

"Είναι στο Χέρι μας" για το Φεστιβάλ Άρδα: Ανικανότητα, προχειρότητα, αδιαφορία, έλλειμμα αισθητικής ή στοχευμένη απαξίωση του φεστιβάλ;
Από τα 42 σχόλια στην ανάρτηση του προγράμματος του Φεστιβάλ Άρδα στο Facebook, τα 40 είναι αρνητικά και αυτά τα 2 που δεν “κράζουν” αφορούν την τιμή του εισιτηρίου.

Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά σχόλια:

«- Το χειρότερο πρόγραμμα όλων των εποχών!!!!

- Ίσως το χειρότερο πρόγραμμα που έχει βγει στα χρονικά του festival!!!

- Έλεος! Ούτε τα βασικά πλέον!

- Έχετε το πιο όμορφο μέρος για φεστιβάλ στην Ελλάδα... στα 10-30 χλμ είναι Τουρκία Βουλγαρία... φέρνετε ότι να ναι ονόματα και τα ανακοινώνεται κιόλας 2-3 βδομάδες πριν την έναρξη... πέρα από τους μόνιμους κατοίκους του βόρειου Έβρου και τους μετανάστες της Γερμανίας που θα ρθουν διακοπές μην περιμένετε κάποιον άλλον από την υπόλοιπη Ελλάδα για κατασκηνωτή κτλ...

- Κάθε πέρυσι και καλύτερα… Το βαρέλι δεν έχει πάτο, τελικά!!!

- Πως το καταντήσατε έτσι το φεστιβάλ. Τόσο δύσκολο είναι να στήσετε ένα σοβαρό πρόγραμμα;».

Δεν τα λέμε εμείς. Ο κόσμος τα λέει.

Σας φτύνουν κύριοι κι εσείς λέτε ότι βρέχει.

Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι να υποθέσει πρώτα. Ανικανότητα, προχειρότητα, αδιαφορία, κορυφαίο έλλειμμα αισθητικής ή στοχευμένη απαξίωση του φεστιβάλ;

Και κοντά στα άλλα έρχεται και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ να δηλώσει ότι περιμένει ακόμη λιγότερο κόσμο φέτος γιατί λέει έχει κι άλλα φεστιβάλ.

Το σαμποτάρει και το προβοκάρει ο ίδιος! Και δεν προβληματίζεται γιατί κάθε χρόνο πάει και χειρότερα. Η ίδια αποτυχημένη συνταγή κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια και απίστευτη επιμονή στην αποτυχία.

Τον... μακελέψατε τον Άρδα.

Αλλά αυτοί είστε. Για παραλιακή και μπουζούκια και μάλιστα κερασμένα από τους δημότες. Αυτή είναι πρότασή σας για τον πολιτισμό. Δεν προσβάλλετε μόνον εκείνους που εμπνεύστηκαν το φεστιβάλ, το οποίο αποτέλεσε ιστορία για αυτόν τον τόπο, προσβάλλετε και όλους εκείνους που δούλεψαν σκληρά για να καθιερωθεί ως ένα σημείο αναφοράς και προσέλκυσης κόσμου από όλη τη χώρα. Με αυτά που κάνετε συνεχίζετε να προσβάλλετε και όσους έζησαν τον Άρδα στις δόξες του και τώρα σας παρακολουθούν να “κυνηγάτε” την κατάντια του.

Τίποτα δεν σας προβληματίζει. Λειτουργείτε λες και ο Δήμος και η ΔΗΚΕΠΑΟ είναι μαγαζάκι σας.

Αλλά τι να λέμε τώρα; Ακόμα και το πρόγραμμα του φεστιβάλ το ανακοινώσατε πριν από λίγες μέρες. Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων δεν το έχετε ανακοινώσει και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη του φεστιβάλ.

Αυτό το κατάντημα του φεστιβάλ του Άρδα είναι 100% αποτυχία της δημοτικής αρχής του κυρίου Μαυρίδη. Έφτασε επιτέλους η ώρα για ριζικές αλλαγές. Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ψηφίζουμε «Είναι στο Χέρι μας» για να μπει φρένο στην κατρακύλα του πολιτιστικού προϊόντος που παράγει ο Δήμος Ορεστιάδας.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video