ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές του Έβρου λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές του Έβρου λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς
Για την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, κατηγορίας κινδύνου 3, για τις περιοχές των Δασαρχείων Αλεξανδρούπολης, Νήσου Σαμοθράκης και Σουφλίου.

Για το λόγο αυτό τίθεται σε ισχύ η υπ΄ αριθ.182840/1639/14-6-2023 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ Δημητρίου Πέτροβιτς, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η διέλευση, η παραμονή και η κυκλοφορία πολιτών και οχημάτων, από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 21/7/2023, στις παρακάτω δασικές περιοχές ανά Δασαρχείο:

Α) ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  1. Αναδασώσεις Κίρκης - Συκορράχης
  2. Χώρος αναψυχής Συκορράχης
  3. Αναδασώσεις Μεσημβρίας
  4. Αναδασώσεις Κομάρου - Ατάρνης
  5. Δάσος και Χώρος αναψυχής Ιάνας
  6. Περιαστικό δάσος Παλαγίας (Βόρεια, Νότια και Γήπεδο Παλαγίας)
  7. Αναδασώσεις έναντι Κ.Α.Α.Υ. Μάκρης
  8. Άλσος Γαλλικού Σταθμού Ο.Σ.Ε.
  9. Δασική περιοχή Αετοχωρίου - Πεύκων - Λουτρού.

Β) ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
  1. Περιαστικό Δάσος Χώρας Σαμοθράκης
  2. Δασική στάση Αλεβάντζας.

Γ) ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
  1. Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου - περιοχή Α, με εξαίρεση την καμένη έκταση από την πυρκαγιά της 21ης Ιουλίου 2022.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 130 του ν. 4926/2022 (πρόσωπα που κατοικούν ή εργάζονται στις περιοχές του άρθρου 129, καθώς και πρόσωπα που μετακινούνται εντός του οδικού δικτύου).

Σύμφωνα με τον νόμο για κάθε παράβαση της απαγόρευσης επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ. Οι αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση εφαρμογής της απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας και τη βεβαίωση του διοικητικού προστίμου, ορίζονται τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Δασικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Δείτε την Απόφαση: https://diavgeia.gov.gr/doc/ΡΟ8Σ7ΛΒ-76Ψ

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video