ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τριήμερη Γιορτή Θεάτρου από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Τριήμερη Γιορτή Θεάτρου από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Για τη λήξη της τρέχουσας θεατρικής σεζόν, τα Παιδικά Θεατρικά Εργαστήρια, οι Εφηβικές Ομάδες και η Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ παρουσιάζουν τις παραστάσεις τους σε μία Τριήμερη Γιορτή Θεάτρου, στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ορεστιάδας.

«Επί σκηνής πάνω από 100 ηθοποιοί κάθε ηλικίας - από 3,5 ετών έως... όσο πάει - σε ένα τριήμερο. Γιορτάζουμε το Θέατρο στα 100ά γενέθλια της νεότερης και βορειότερης πόλης της Ελλάδας και στα 35α του Θεατρικού Εργαστηρίου της», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στις 9:00 μ.μ.

Η Κεντρική Σκηνή παρουσιάζει: «Ο Τσέχοφ… και οι άλλοι». Οι κωμωδίες του Άντον Παύλοβιτς Τσέχοφ «Το Φτάρνισμα», «Η Αρκούδα», «Η Επέτειος» και η «Πρόταση Γάμου». Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια: Άκης Τσονίδης. Σκηνικά, Κοστούμια: Νίκος Πατούνας. Τεχνική υποστήριξη: Δημήτρης Τριανταφυλλίδης. Παίζουν: Αγελαδαράκη Σταυρούλα, Βαμβακίδη Γεωργία, Βροχίδης Ιορδάνης, Γεροντίδου Μαρία, Γκουτσίδης Στέργιος, Εμμανουηλίδου Ξανθή, Μιχαηλίδης Στάθης, Μπάκα Ελένη, Μπέης Δημήτρης, Πατούνας Νίκος, Τουλούμπα Αλεξάνδρα και ο Άκης Τσονίδης.

Είσοδος: 7 € (μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων)
10 € (κανονικό)
ΑΜΕΑ: Δωρεάν.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 στις 9:00 μ.μ.

Οι παραστάσεις των παιδιών
  • Προσχολικής ηλικίας και νηπίων: «Ζήτω τα φρουτάκια τα καλοκαιρινά»
  • Α΄ & Β΄ Δημοτικού: «Ειρήνη» του Αριστοφάνη
  • Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού: «Τρελή περιπέτεια στο παραμυθένιο δάσος»
  • Ε΄ & Στ΄ Δημοτικού: «Μονόπρακτες κωμωδίες»

Είσοδος: 3 €
Γονείς παιδιών, ΑΜΕΑ: Δωρεάν.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στις 9:00 μ.μ.

Οι Εφηβικές Ομάδες παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου παρουσιάζουν νεοελληνικές κωμωδίες με γενικό τίτλο: «Κάθε εποχή κι η τρέλα της». Πρόκειται για τα μονόπρακτα των Δημήτρη Ψαθά και Δημήτρη Γιαννουκάκη: Οι Τρεις Όμορφες, Κατά Βάρος Διαθήκη, Ο Πιστολέρο, Ο Καινούριος Υπηρέτης, Οι Τρελοί της Εποχής, Ο Νευρικός Κύριος.

Είσοδος: 5 €
Γονείς παιδιών, ΑΜΕΑ: Δωρεάν.

Στις Παιδικές και Εφηβικές Ομάδες: Διδασκαλία, Σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης, Νίκος Πατούνας. Εμψυχωτές: Ξένη Τσολακίδου, Ιορδάνης Βροχίδης.

Πληροφορίες: τηλ. 2552028280 | www.dionysos-net.gr | FACEBOOK: Θέατρο Διόνυσος | INSTAGRAM: dionysos_theater
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video