ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα οδικής ασφάλειας στην Εγνατία Οδό από τη διακίνηση μεταναστών

Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα οδικής ασφάλειας στην Εγνατία Οδό από τη διακίνηση μεταναστών
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστου Μέτιου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜ-Θ Υποστράτηγου Πασχάλη Συριτούδη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Κωνσταντίνου Κουτσούκου, των Αστυνομικών Διευθυντών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, Διοικητών Τμημάτων Τροχαίας και στελεχών της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα προβλήματα οδικής ασφάλειας που δημιουργούνται από τη διακίνηση παράνομων μεταναστών στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας και ο συντονισμός μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εγνατίας Οδού ΑΕ για την αντιμετώπισή τους.


Σε δήλωσή του ο κ. Μέτιος ανέφερε:

«Η σύσκεψη οργανώθηκε στην έδρα της Περιφέρειάς μας μετά από συνεννόηση με τους κ. Συριτούδη και Κουτσούκο.

Στόχος της ήταν να εξεταστεί η συνεργασία ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και στην Εγνατία Οδό ΑΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων οδικής ασφάλειας που συνδέονται με την παράνομη μετανάστευση.

Γνωρίζουμε καλά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν τα στελέχη της αστυνομίας μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος και τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα που αυτή έχει. Κάθε ενέργεια που συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια έχει την απόλυτη στήριξή μας».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video