ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με Διευθυντές και Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με Διευθυντές και Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων
Συνάντηση εργασίας με τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της Α/βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, παρουσία αιρετών και υπηρεσιακών.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τους νέους διευθυντές είχε ως κύριο σκοπό τον συντονισμό και προγραμματισμό εργασιών και συντηρήσεων στα διδακτήρια εν όψει της επικείμενης νέας σχολικής χρονιάς. Εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Διδακτηρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης» καθώς και από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κατόπιν αιτημάτων των φορέων και αυτοψιών των υπαλλήλων της αρμόδιας υπηρεσίας.


Παράλληλα οι διευθύνσεις των σχολείων ενημερώθηκαν για:
  • Το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και τα σχολεία που εντάσσονται στο προγράμματα (ELENA).
  • Την κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
  • Την εκπόνηση μελετών για την πυροπροστασία στις σχολικές μονάδες «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
  • Τον προσεισμικό έλεγχο δημοτικών κτιρίων και υποδομών που είναι κατασκευασμένα κυρίως πριν το 1985 «Αντώνης Τρίτσης».


Ανάλογες συναντήσεις θα επαναληφθούν την ερχόμενη βδομάδα με τους επικεφαλής Διευθύνσεων των Νηπιαγωγείων και των Γυμνασίων - Λυκείων.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video