ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη

Προεκλογική συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων Κεντροδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ανατολικής Θράκης στην Αλεξανδρούπολη. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στον Έβρο, Σωτηρία Μαραγκοζάκη και Χρήστος Παπαδαμάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η υποψήφια βουλευτής Βάνα Δινδίνη.

Στο χαιρετισμό της η Βάνα Δινδίνη, μεταξύ άλλων, σημείωσε:   

«Στις 21 Μαΐου, χαμογελάσαμε… από την άνοδο του ΚΚΕ σε ψήφους και ποσοστό (48% ήταν η άνοδος του Κόμματος μέσα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης), νιώθοντας ότι οι προσπάθειές μας αναγνωρίστηκαν από πολύ περισσότερους, εισπράττοντας ακέραια την εκτίμηση τους καθώς και ότι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και στον Έβρο μπήκε ως επιλογή στο κάδρο ακόμα περισσότερων… Επιβεβαιώσαμε λοιπόν και εδώ στον Έβρο, βασιζόμενοι στη συμπόρευση περισσότερων με το ΚΚΕ, ότι «ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ - ΜΕ ΚΚΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ» που είναι και το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί μία 100% ΜΑΧΗΤΙΚΗ - ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…. Στις μέρες που απομένουν έχουμε τη δυνατότητα να πείσουμε ακόμη περισσότερους που ίσως το έχουν ήδη σκεφτεί να κάνουν το βήμα, να ενισχύσουν το ΚΚΕ και στις 25 Ιουνίου  και σε όσες ακόμη κάλπες στηθούν, αλλά και στο κίνημα, γιατί είναι το μόνο που θα βρουν δίπλα τους, όταν όλοι οι υπόλοιποι θα στοιχίζονται με τα συμφέροντα των λίγων και θα σφυρίζουν αδιάφορα για τις ανάγκες των πολλών! Στις 25 Ιούνη, με το χέρι - με την καρδιά - με το μυαλό, πάμε για ΚΚΕ ακόμη πιο δυνατό!».

Στη συνέχεια ακολούθησε η κεντρική ομιλία από το Νίκο Λάππα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΚΕ αποσπάσματα της οποία παραθέτουμε παρακάτω:

Αναφερόμενος στο πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο σημείωσε ότι «…Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος τις τελευταίες μέρες νιώθει βαθιά θλίψη και οργή για την προδιαγεγραμμένη τραγωδία με τους εκατοντάδες πνιγμένους συνανθρώπους μας. Για εμάς αγαπητοί φίλοι δεν θα γίνει ποτέ «κανονικότητα» οι καθημερινές ειδήσεις για νεκρούς και αγνοούμενους στον Έβρο, την Μεσόγειο και το Αιγαίο. Για εμάς οι 1.037 μέχρι στιγμής νεκροί και αγνοούμενοι ξεριζωμένοι για το 2023 και οι 2.400 που έφτασαν πέρυσι, δεν είναι αριθμοί, είναι άνθρωποι, όμοιοί μας, όχι ενός κατώτερου θεού. Για εμάς είναι θύματα την πολιτικής της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και όσων κυβέρνησαν και κυβερνούν το κάθε καπιταλιστικό κράτος, όπου γης, που στο ερώτημα τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων ή οι ζωές των ανθρώπων, τα καπιταλιστικά κράτη όπου γης, επιλέγουν τα κέρδη των μονοπωλίων, θυσιάζοντας τη ζωή των λαών…».

Επεσήμανε επίσης ότι, «…Σε μία κυβέρνηση από χέρι αντιδραστική, όπως θα είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας και τις πλάτες που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ το αισιόδοξο ελπιδοφόρο για τον λαό είναι να δυναμώσει το ΚΚΕ μέσα στη βουλή, ακόμα περισσότερο! Να δυναμώσει η δική του πραγματική και μαχητική αντιπολίτευση!... Γιατί με 1% αύξηση του ποσοστού του ΚΚΕ στη βουλή σημαίνει άλλοι 2 βουλευτές που είναι κάθε μέρα στους χώρους δουλειάς υπερασπιζόμενοι τους εργαζόμενους, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενάντια στην μετατροπή της χώρας όλη σε ορμητήριο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, ενώ 1% στο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ θα σημαίνουν σίγουρα ακόμα 2 βουλευτές που θα ψηφίσουν τους περισσότερους νόμους του Μητσοτάκη, όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια μαυρίζοντας τη ζωή μας... Συνεπώς, η απάντηση των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των αγροτών και των παιδιών τους σε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που τη στήριξαν έμπρακτα και ουσιαστικά τόσα χρόνια... Η απάντηση είναι ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ για να βγει από την κάλπη στις 25 Ιούλη, σε όλη τη χώρα, που οι θέσεις, η πολιτική του εκφράζουν τα λαϊκά συμφέροντα και βρίσκονται στην αντίθετη κατεύθυνση κάθε αστικής πολιτικής και διαχείρισης…».

Αναφέρθηκε ακόμη στα παζάρια που γίνονται αυτό το διάστημα  σε βάρος της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, στο ρόλο των κομμάτων «μιας χρήσης» που αξιοποιούνται σε μια χρονική περίοδο για να διοχετευτεί η ψήφος των εργαζομένων σε ανώδυνα μονοπάτια και μετά εξαφανίζονται, καθώς και στη σημασία της προσέλευσης στις κάλπες και της ενίσχυσης του ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα.

Κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε ότι «…Κάθε άνθρωπος που ψήφισε ΚΚΕ στις 21 Μάη είναι ήδη περήφανος για την επιλογή του, γιατί κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ως η μόνη σωστή, προς όφελος του ίδιου, των παιδιών του και όλου του λαού!… Τώρα μπορούν ακόμα πιο πολλοί, που ενδεχομένως έκαναν μια άλλη επιλογή στις 21 Μάη, ή δεν συμμετείχαν, μπορούν και πρέπει να κάνουν το βήμα στις 25 Ιούνη να ψηφίσουν το ΚΚΕ… Τις ώρες που απέμειναν με μαχητικό σχέδιο, κάνοντας τη νύχτα μέρα, εμπιστοσύνη στις θέσεις μας και τους εργαζομένους πάμε το Κόμμα μας ακόμα πιο ψηλά και στις βουλευτικές εκλογές! Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα με ένα ΚΚΕ όσο πιο ψηλά γίνεται! Καλή δύναμη σε όλους!».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video