ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κ. Κατσιμίγας: Σε μηχανισμό προώθησης ιδιωτικών εταιρειών μετέτρεψε την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Κ. Κατσιμίγας: Σε μηχανισμό προώθησης ιδιωτικών εταιρειών μετέτρεψε την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας
Με Δελτίο Τύπου και Αφίσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν σε εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, που διοργανώνει - όπως γράφει - η ¨Αντιπεριφέρεια¨ Δράμας.

Και από τα δύο όμως (Αφίσα και Δ.Τ.) προκύπτει ότι πρόκειται για εκδήλωση της ιδιωτικής εταιρείας Career Counseling - Σύμβουλοι καριέρας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο, η οποία πέρα από τις συμβουλές που προσφέρει για επαγγελματικό προσανατολισμό, προωθεί και σπουδές σε Πανεπιστήμια της Κύπρου, της Ν. Κορέας, της Αμερικής και της Σλοβακίας.

Η εκδήλωση αυτή δεν έχει τύχει καμίας έγκρισης συλλογικών Οργάνων της Περιφέρειας Αν. Μακεδινίας - Θράκης (ΠΑΜΘ), ούτε η παραχώρηση στην ιδιωτική εταιρεία του χώρου του Αμφιθεάτρου της Περιφέρειας στη Δράμα.

Καταγγέλλουμε την ενέργεια του Αντιπεριφερειάρχη, υπενθυμίζοντάς του επιπρόσθετα και τα εξής:

1. Ο ίδιος δεν είναι Νομάρχης προ του 2011, αλλά χωρικός Αντιπεριφερειάρχης και εκπροσωπεί τον Περιφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και μόνο για αρμοδιότητες που του έχει μεταβιβάσει ο Περιφερειάρχης ή προβλέπει ο Νόμος.

2. Ο όρος “Αντιπεριφέρεια” δεν υπάρχει και δεν υφίσταται σε κανένα Νομοθέτημα. Η Περιφερειακή Ενότητα που προβλέπεται από το Νόμο ως όρος, είναι γεωγραφικός προσδιορισμός, δεν έχει νομική υπόσταση, ΑΦΜ, συλλογικά όργανα, δεν εκπροσωπείται, δεν αποφασίζει και δεν έχει δικαίωμα να διοργανώνει τίποτε.

3. Κάθε εκδήλωση που γίνεται μέσα στα όρια αρμοδιότητας της ΠΑΜΘ πρέπει να έχει την έγκριση Συλλογικού οργάνου.

Καλούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας να διαβάσει προσεκτικά τον σχετικό Νόμο 3852/10, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και να αποφεύγει να υπερβαίνει τις όποιες αρμοδιότητες έχει, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η, επί χρήμασι ή μη, αυθαίρετη διαφήμιση και προώθηση εταιρειών.

Από το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video