ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδηλώσεις στον Έβρενο Ροδόπης και στο Πέραμα Έβρου

Εκδηλώσεις στον Έβρενο Ροδόπης και στο Πέραμα Έβρου
Η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης - Έβρου κατά της Εξόρυξης και Μεταλλουργίας Χρυσού σς προσκαλεί την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στις 7:30 το απόγευμα στο χωριό Έβρενος Ροδόπης όπου ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος οργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον αρχαιολόγο Διαμαντή Τριαντάφυλλο και μουσική παρουσίαση από τον Χρήστο Χατζόπουλο.

Ο κ. Τριαντάφυλλος θα παρουσιάσει σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα τα οποία βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εβρένου.

Ο Έβρενος βρίσκεται 8 χλμ. βόρεια από τις Σάπες. Από την Αλεξανδρούπολη η μετάβαση γίνεται από τον κόμβο της Μέστης προς Σάπες και από εκεί ακολουθούμε την επαρχιακή οδό προς Αρριανά. Μετά το χωριό Λύκειο στρίβουμε δεξιά.

Την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - στις 10:30 το πρωί θα ανεβούμε στον λόφο του Περάματος Έβρου όπου στις 10:45 π.μ. θα γίνει μια σύντομη ξενάγηση από τον αρχαιολόγο Διαμαντή Τριαντάφυλλο στο ιερό του Ήρωα - Θράκα Ιππέα, στον αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται στην υποψήφια μεταλλευτική περιοχή.

Θα ακολουθήσει ομιλία από το μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ανέστη Στρατιάδη.

Συγκέντρωση την Δευτέρα στις 10:00 π.μ. στην είσοδο του χωριού Πέραμα. Από την Κομοτηνή η συγκέντρωση και αναχώρηση με αυτοκίνητα θα γίνει στις 9:15 π.μ. έξω από το Δημαρχείο.

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video