ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδεία Νάσου Ηλιόπουλου στον Έβρο - Ομιλία στην Αλεξανδρούπολη

Περιοδεία Νάσου Ηλιόπουλου στον Έβρο - Ομιλία στην Αλεξανδρούπολη
Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 θα επισκεφτεί τον Έβρο το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος Βουλευτής Α' Αθηνών, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει προεκλογική περιοδεία στα Δίκαια, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και την Αλεξανδρούπολη όπου στις 7:30 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο καφέ «Φλοίσβος» στην παραλιακή οδό.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Νάσος Ηλιόπουλος θα συνοδεύεται από κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου και υποψήφιους βουλευτές του Νομού.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Ηλιόπουλου:
  • 7:45 Άφιξη του Νάσου Ηλιόπουλου στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.
  • 9:30 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Δικαίων και στα μαγαζιά της περιοχής.
  • 11:00 Άφιξη στην Ορεστιάδα, επίσκεψη στην ΕΑΣ Ορεστιάδας και συνάντηση με επαγγελματίες της πόλης.
  • 13:00 Άφιξη στο Διδυμότειχο και συνάντηση με φορείς της πόλης.
  • 19:30 Ανοικτή Πολιτική Εκδήλωση - Συζήτηση στην Αλεξανδρούπολη, στο καφέ «Φλοίσβος» στην παραλιακή οδό με κεντρικό ομιλητή τον Νάσο Ηλιόπουλο.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video