ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΚΕ Έβρου: Κλιμάκωση της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς η παρουσία του Αμερικανού πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη

ΚΚΕ Έβρου: Κλιμάκωση της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς η παρουσία του Αμερικανού πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη
«Η χθεσινή παρουσία του Αμερικανού πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη, με συνοδεία πρέσβεων από Βουλγαρία, Μολδαβία, Ρουμανία και Ουκρανία, η επιθεώρηση του λιμανιού της πόλης και του έργου FSRU, όχι μόνο δεν αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ασφάλειας για τον λαό της περιοχής, αλλά αποτελεί βήμα κλιμάκωσης στην εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, στο μακελειό του πολέμου που διεξάγουν ΗΠΑ, ΕΕ και Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση σημειώνει:

«Ο λαός της περιοχής μας γνωρίζει ότι η μετατροπή του λιμανιού της πόλης σε αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση, η μεταφορά τόνων πολεμικού υλικού στα πεδία των μαχών, η αποστολή ελληνικών όπλων, αρμάτων μάχης στην Ουκρανία μετατρέπει την περιοχή σε θύτη άλλων λαών και στόχο αντιποίνων αντίπαλων στρατοπέδων.

Γνωρίζει ότι η παρουσία των αμερικανοΝΑΤΟϊκών στην περιοχή μας δεν εξασφαλίζει την ασφάλεια, δεν περιορίζει την τουρκική προκλητικότητα, που εντείνεται ή κατευνάζεται ανάλογα με τα ΝΑΤΟικά παζάρια που εξελίσσονται στην περιοχή για την συνοχή της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ. Στόχος η συνδιαχείριση του Αιγαίου με ΝΑΤΟϊκό μανδύα, με λεία τον ορυκτό πλούτο από Αμερικανικούς και άλλους μονοπωλιακούς ομίλους σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων και του περιβάλλοντος.

Αυτό τον στόχο υπηρετούν οι δηλώσεις ΝΑΤΟϊκών αξιωματούχων που λένε "βρείτε τα" και μιλάνε για "ΝΑΤΟϊκό έδαφος" κάθε φορά που δυναμώνουν οι προκλήσεις και οι απειλές. Οι αρνητικές συμφωνίες με ΝΑΤΟϊκή σφραγίδα, που "ψήνονται" αυτό το διάστημα, όχι μόνο δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα με τη γειτονική χώρα, αλλά θα οδηγήσουν σε νέους γύρους εντάσεων, αντιπαραθέσεων που θα "επιλύονται" εις βάρος κυριαρχικών δικαιωμάτων υπό Νατοϊκή εποπτεία.

Ο λαός γνωρίζει ότι από τα εμβληματικά έργα που γίνονται στην περιοχή, όπως το FSRU, κερδισμένοι θα βγουν οι εφοπλιστές με την μεταφορά του πανάκριβου αμερικανικού LNG, οι ντόπιοι και ξένοι επιχειρηματικοί όμιλοι που συμμετέχουν στην κοινοπραξία Gastrade, που θα το εκμεταλλεύονται. Ο λαός της περιοχής θα συνεχίσει να βιώνει τη "βαρυχειμωνιά" της ενεργειακής φτώχειας, του πληθωρισμού και την πανάκριβης ενέργειας, την εντατικοποίηση της εργασίας, με αποτέλεσμα να μετράμε δεκάδες εργατικά ατυχήματα, ακόμα και θανατηφόρα, όπως τα τελευταία στο FSRU και στην περιφερική οδό, τα σακατεμένα εργασιακά δικαιώματα και στο "βάθος"… Ανεργία.

Αυτή την πολιτική υπηρετούν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, πολιτική μετατροπής της περιοχής σε ενεργειακό, διαμετακομιστικό, πολεμικό κόμβο και αυτή την πολιτική χρειάζεται ο λαός μας να βάλει στο στόχαστρο και στις εκλογές στις 25ης Ιούνη.

Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, την εμπλοκή της Ελλάδας στα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.

ΚΚΕ Δυνατό - Δυνατός Λαός
100% Λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση
».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video