ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη η τελική φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ΄ Κατηγορίας Β΄ Περιφέρειας

Αλεξανδρούπολη: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ΄ Κατηγορίας Β΄ Περιφέρειας
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε η τελική φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ' Κατηγορίας (Παμπαίδων - Παγκορασίδων) της Β΄ Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" στην Αλεξανδρούπολη.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες και οι συνοδοί τους από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη που είχαν την ευκαιρία παράλληλα με τη συμμετοχή τους στους αγώνες να βιώσουν τη θρακιώτικη φιλοξενία και να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και τους ανθρώπους της.


Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες διαγωνίστηκαν στα ολοκαίνουρια Ολυμπιακών προδιαγραφών όργανα ενόργανης γυμναστικής που προμηθεύτηκε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και πλέον είναι στη διάθεση των τοπικών συλλόγων για τις καθημερινές τους προπονήσεις, αναβαθμίζοντας έτσι και βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες προπόνησής τους.


Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εκ μέρους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, για την πολύ μεγάλη προσφορά που έκανε στα σωματεία της πόλης του αλλά και στην ελληνική Γυμναστική συνολικά, αναλαμβάνοντας την αγορά ενός πλήρους σετ ενόργανης γυμναστικής. Πρόκειται για μία σπουδαία χειρονομία, μία επένδυση στον αθλητισμό, που μακάρι να βρει μιμητές και να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία ώστε να προβεί επιτέλους σε παρόμοιες ενέργειες».


Και συνέχισε ο Πρόεδρος της ΕΓΟ: «Λυπάμαι που σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στην Αλεξανδρούπολη αυτό το Σαββατοκύριακο, για να εκφράσω από κοντά τις ευχαριστίες μου στον κ. Ζαμπούκη και στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, που εκτός των άλλων προσφέρει σημαντική βοήθεια για τη διοργάνωση της τελικής φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων - Παγκορασίδων της Β΄ Περιφέρειας. Ελπίζουμε οτι θα βρίσκουμε πάντοτε τέτοιους συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας».


Το πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής ήταν μία από τις πολλές σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν και διοργανώθηκαν από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης μέσα στο 2023 και έπεται η συνέχεια.

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video