ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωτική δράση στο Διδυμότειχο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ενημερωτική δράση στο Διδυμότειχο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) εκπρόσωποι του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, θα βρίσκονται τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 από τις 9:30 π.μ. έως τις 13:30 στο ενημερωτικό περίπτερο που θα έχει στηθεί μπροστά στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου, για να διανείμουν έντυπο υλικό που αφορά στην πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού φαινομένου της χρήσης και κατάχρησης ναρκωτικών.

Η δράση αποτελεί συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και του Δήμου Διδυμοτείχου.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν και να αφυπνιστούν όλοι οι πολίτες που θα περάσουν και θα σταματήσουν εκείνη την μέρα στο ενημερωτικό περίπτερο που θα υπάρχει μπροστά στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου. Το υλικό που θα διανεμηθεί αφορά σε τρεις φορείς που εργάζονται πανελληνίως και παγκοσμίως για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ναρκωτικών ο καθένας με την προσέγγιση που γνωρίζει:
  • Κέντρο Πρόληψης Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).
  • Κέντρο Εξαρτημένων από το Αλκοόλ, Ναρκωτικά, Τζόγο και Διδίκτυο «ΌΑΣΙΣ» (Πρόγραμμα Δώδεκα Βημάτων των Ανωνύμων Ναρκομανών).
  • Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι δράσεων των δύο φορέων για την πρόληψη κι αντιμετώπιση των ναρκωτικών και από τον Σεπτέμβριο του 2023 θα ακολουθήσουν και άλλες σχετικές βιωματικές δράσεις.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video