ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταύρος Κελέτσης: “Στον Έβρο η ΝΔ μπορεί να πάρει μεγαλύτερα ποσοστά και επιπλέον έδρες!”

Σταύρος Κελέτσης: “Στον Έβρο η ΝΔ μπορεί να πάρει μεγαλύτερα ποσοστά και επιπλέον έδρες!”
Την διοργάνωση κοινών δράσεων και κοινών εκδηλώσεων προτείνει στους συνυποψηφίους του και στη ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου ο υποψήφιος και πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Κελέτσης.

Ο πρώην βουλευτής με επιστολή του ζητά να συνδιοργανώσουν με πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου - εκτός από κοινές εξορμήσεις - κοινές εκδηλώσεις στους πέντε Δήμους του Έβρου, προκειμένου όπως αναφέρει να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της τελικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στόχος για τον Σταύρο Κελέτση είναι η άνοδος των ποσοστών της ΝΔ στο Νομό Έβρου ώστε να κερδηθούν επιπλέον έδρες και από τις εκλογές να προκύψει ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

Η επιστολή του Σταύρου Κελέτση έχει ως εξής:

«Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε και μέλη της ΔΕΕΠ Έβρου,

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, συνυποψήφιοι βουλευτές Έβρου,

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μάϊου που έφερε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και με μεγάλο ποσοστό στο Νομό μας! Ήδη όμως ξεκίνησε η μεγάλη μάχη για την τελική νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Πιστεύω ότι σ’ αυτές τις εκλογές μπορούμε στον Έβρο να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερη νίκη και πολύ υψηλότερα ποσοστά, κερδίζοντας επιπλέον έδρες στο νομό! Πεποίθησή μου είναι ότι αυτό θα επιτευχθεί ευκολότερα αν κινηθούμε συντονισμένα και προχωρήσουμε όλοι μαζί από κοινού σε δράσεις και εκδηλώσεις, που εκτός των άλλων θα αναδείξουν την ενότητα του κόμματος και τον κοινό στόχων όλων μας! Που δεν είναι άλλος φυσικά από την ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρό και αδιαμφισβήτητο Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το γεγονός ότι πλέον οι υποψήφιοι βουλευτές δεν επιδιώκουμε τον σταυρό προτίμησης βοηθάει ακόμη περισσότερο σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Προτείνω με βάση τα παραπάνω, εκτός από τις κοινές εξορμήσεις που η ΔΕΕΠ θα προγραμματίσει, την διοργάνωση πέντε μεγάλων εκδηλώσεων στις έδρες των πέντε Δήμων του Έβρου όπου θα εμφανιστούμε και θα μιλήσουμε για λίγο (το πολύ δέκα λεπτά) και οι πέντε συνυποψήφιοι του Έβρου, μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ή άλλο στέλεχός της που εκείνος θα ορίσει. Εννοείται ότι τέτοια εκδήλωση δεν θα γίνει εκεί όπου θα διοργανωθεί άλλη με κεντρικό στέλεχος που το κόμμα θα στείλει. Αυτονόητα τον ορισμό του τόπου, της ημέρας και ώρας κάθε εκδήλωσης θα αποφασίσει η ΔΕΕΠ Έβρου που θα έχει και τον συντονισμό.

Αγαπητέ Άκη,

Παρακαλώ να αναλάβεις - αν κι εσύ συμφωνείς με την ανωτέρω πρόταση - την πρωτοβουλία επικοινωνίας με όλους τους εμπλεκόμενους και του συντονισμού.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλους!

Σταύρος Κελέτσης
Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου ΝΔ»
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video