ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηγέτης της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης ο Βαγγέλης Ντούμας του ΟΦΘΑ - 3 μετάλλια στο Μεσογειακό Κύπελλο

Ηγέτης της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης ο Βαγγέλης Ντούμας του ΟΦΘΑ - 3 μετάλλια στο Μεσογειακό Κύπελλο
Στη Λάρισα διεξήχθη το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης για αγόρια 15-16 ετών και κορίτσια 14-15 ετών, με την συμμετοχή 15 χωρών.

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ) ήταν παρών με 3 διεθνείς κολυμβητές: τον Ευάγγελο-Εφραίμ Ντούμα, τον Γεώργιο Πεχλιβανίδη και τον Αργύριο Μαυρόπουλο, που με τις προηγούμενες κορυφαίες επιδόσεις τους είχαν πάρει το εισιτήριο της συμμετοχής τους στους αγώνες.


Οι αγώνες έγιναν στο νέο ανοιχτό κολυμβητήριο της Λάρισας, κάτι που σε συνδυασμό με τις άστατες καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν τις επιδόσεις. Παρόλα αυτά η Εθνική μας κατάφερε να πάρει την 3η θέση, πίσω από τις υπερδυνάμεις της κολύμβησης Ιταλία και Γαλλία (3η στα κορίτσια και 4η στα αγόρια) και έδειξε ότι το μέλλον ανήκει στα παιδιά αυτά!


Οι διεθνείς κολυμβητές του ΟΦΘΑ άφησαν το αποτύπωμά τους με τις εμφανίσεις τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και έκαναν περήφανη ακόμη μία φορά την Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα:

1. Ντούμας Ευάγγελος-Εφραίμ: Ο μοναδικός χρυσός κολυμβητής της Εθνικής μας, με 2 χρυσά μετάλλια στα 200 πρόσθιο και στα 200 Μικτή Ατομική, ένα ασημένιο στα 100 πρόσθιο και συμμετοχή στα 400 Μικτή Ατομική, έγινε ο ηγέτης της εθνικής μας αποστολής και πιστοποίησε ακόμη μία φορά ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή!

2. Πεχλιβανίδης Γεώργιος: Η ευχάριστη έκπληξη της Εθνικής μας! Με το ατομικό του ρεκόρ στα 100 μ. πεταλούδα, που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν εκτός συναγωνισμού με 3η επίδοση, κατάφερε να κάνει την κορυφαία επίδοση και να πάρει θέση στην σκυτάλη στα 4Χ100 μ. μικτής Ομαδικής (6η θέση), όπου και έκανε καταπληκτική επίδοση και έδειξε ότι αξίζει την θέση του στην Εθνική ομάδα!

3. Μαυρόπουλος Αργύριος: Με την παρθενική του εμφάνιση στην Εθνική ομάδα με 2 αγωνίσματα (100 πετ. και 200 πετ.), έδειξε ότι τώρα αρχίζει η πραγματική κολυμβητική του καριέρα!


Και οι τρεις διεθνείς μας αποκόμισαν τεράστια εμπειρία από την συμμετοχή τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, κάτι πολύ σημαντικό για το μέλλον τους! Ευχόμαστε καλή συνέχεια με ανάλογες επιτυχίες!


[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video