ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Ενημερωτική εκδήλωση «ChatGPT: Ένα νέο εργαλείο για τη Νομική επιστήμη»

Αλεξανδρούπολη: Ενημερωτική εκδήλωση «ChatGPT: Ένα νέο εργαλείο για τη Νομική επιστήμη»

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης (ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.) διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 14 Μαΐου 2023 στις 18:30, στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, με τον καθηγητή Γεώργιο Ατσαλάκη για το ChatGPT, ένα προηγμένο μοντέλο γλώσσας που έχει κερδίσει σημαντική προσοχή σε διάφορους κλάδους.

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων της ευρύτερης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για αυτό το ισχυρό εργαλείο και πως μπορεί να εφαρμοστεί στο νομικό τομέα.

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι προηγμένες δυνατότητες του ChatGPT. Ο καθηγητής Γεώργιος Ατσαλάκης, ειδικός τεχνολογικών προβλέψεων θα προσφέρει μια επισκόπηση του ChatGPT και θα μοιραστεί πρακτικά παραδείγματα για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εξορθολογισμό των νομικών διαδικασιών, την ενίσχυση των ερευνητικών δυνατοτήτων και τη βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες.

Αναφορικά με την εκδήλωση η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κα Ρούλα Τσιρτσίδου δήλωσε: «Ο ρόλος των Δικηγορικών Συλλόγων είναι θεσμικός και πέραν της διεκπεραίωσης έχει την αποστολή να παρέχει στα μέλη του τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ασκήσουν το λειτούργημα τους. Στο πλαίσιο αυτό θέλαμε να προσφέρουμε στα μέλη των συλλόγων την ευκαιρία να γνωρίσουν την νέα τεχνολογία η οποία μονοπωλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον, από ένα ειδικό του είδους».

Αντίστοιχα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης αναφέρθηκε στην νέα τεχνολογία δηλώνοντας: «Το ChatGPT αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, με πολλές δυνατότητες, ωστόσο εγείρει πολλά ηθικά και πολιτικά ζητήματα. Αντιμετωπίζουμε ένα νέο εργαλείο και αποστολή μας είναι να ενθαρρύνουμε τον διάλογο παρουσία ειδικών ώστε να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τη χρησιμότητα του».

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής από το πιστοποιημένο κέντρο ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α. H συμμετοχή είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλα τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων και ενδιαφερομένους, κατόπιν εγγραφής.

Εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ.

Πληροφορίες: www.evroschamber.gr/chat-gpt-ena-neo-ergaleio-gia-tin-nomiki-epistimi
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video