ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε δομές Υγείας του Έβρου

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε δομές Υγείας του Έβρου
Περιοδεία σε δομές Υγείας του Β. Έβρου πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στον Έβρο, Σάββα Δευτεραίο, Τριαντάφυλλο Φωτιάδη και Χρήστο Κουγιουμτζή.


Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο του Κόμματος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και το Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους.


Στο επίκεντρο της συζήτησης με τους εργαζόμενους για άλλη μια φορά τέθηκαν τα διαχρονικά οξυμμένα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού και αναγκαίων υποδομών και εξοπλισμού σε όλες τις δομές υγείας, που έχουν φέρει τους εργαζόμενους στα όρια εξάντλησης, με απανωτές εφημερίες μέσα στον μήνα και δεκάδες χρωστούμενα ρεπό. Ταυτόχρονα οι ασθενείς έρχονται αντιμέτωποι με την λογική κόστους - οφέλους και της εμπορευματοποίησης της υγείας, που ωθούνται τελικά στον ιδιωτικό τομέα.


Οι εκπρόσωποι του Κομμουνιστικού Κόμματος κάλεσαν «τους υγειονομικούς και όλο τον λαό να αξιοποιήσουν την πρόσφατη πείρα τους και να καταδικάσουν με τον αγώνα και με την ψήφο τους την πολιτική της εμπορευματοποίησης και της υποχρηματοδότησης της δημόσιας υγείας. Να δυναμώσουν το ΚΚΕ, που μέσα και έξω από την Βουλή αγωνίζεται καθημερινά για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλο το λαό».



[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video