ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημερίδα στην Ορεστιάδα με θέμα την αξιοποίηση εντόμων σαν πηγή θρεπτικών συστατικών για τις ζωοτροφές

Ημερίδα στην Ορεστιάδα με θέμα την αξιοποίηση εντόμων σαν πηγή θρεπτικών συστατικών για τις ζωοτροφές
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Ορεστιάδας της Π.Ε. Έβρου, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Αξιοποίηση εντόμων σαν πηγή θρεπτικών συστατικών για τις ζωοτροφές: Κυκλική Οικονομία στην πράξη».

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Διερεύνηση της Δυνατότητας Εκτροφής Εντόμων για την παραγωγή πρωτεΐνης», και θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στις 17:30, στο αμφιθέατρο «Ζαφείρης Άμπας» της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Πανταζίδου 193).

Οι ομιλητές θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των εντόμων ως ζωοτροφή, καθώς και για κατανάλωση από τον άνθρωπο, τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στη μαζική εκτροφή των εντόμων σε βιομηχανικό επίπεδο, την αξιοποίηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στη μαζική εκτροφή των εντόμων, τα αποτελέσματα από τη χρήση των εντόμων στη διατροφή των ζώων, την επίδραση της χρήσης των εντόμων στις ζωοτροφές σε παραμέτρους ευζωίας των ζώων, καθώς και τη λειτουργία μονάδας εκτροφής εντόμων.

Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρήστος Αθανασίου, ο μεταδιδακτορικός ερευνητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρήστος Ρούμπος, οι ερευνήτριες του ΕΛΓΟ "Δήμητρα" κ. Κατερίνα Γρηγοριάδου και η κ. Μελίνα Σαββίδου, ο επίκουρος καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας Γιάννενας και ο ερευνητής του ΕΛΓΟ "Δήμητρα" κ. Ιωάννης Κουφάκης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ημερίδας απευθύνεται στο ευρύ κοινό και κυρίως σε νέους αγρότες, κτηνοτρόφους ή/και παραγωγούς, οι οποίοι απασχολούνται στον κλάδο της αγροτικής παραγωγής / κτηνοτροφίας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video